Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Három kategóriában nyert az ALDI a Mentes-M versenyen

Biatorbágy, 2019. október 9. – Három kategóriában bizonyultak győztesnek az ALDI termékei a PPH Media Store Insider magazinja által idén második alkalommal meghirdetett Mentes-M versenyen. Az élelmiszer-kiskereskedelmi láncok közül idén is az ALDI hozta el a legtöbb díjat.

Az először 2018-ban megrendezett megmérettetésen az ALDI öt termékét díjazták, idén három termék – az Enjoy Free! – Natur Aktiv bio gluténmentes gabonapehely, a háromféle ízben kapható Happy Harvest – Enjoy Free! gluténmentes szelet és a Milfina-Enjoy Free! laktózmentes habtejszín – bizonyult kategóriájában a legjobbnak és kapta meg a Mentes-M díjat.

Az Enjoy Free! – Natur Aktiv gluténmentes gabonapehely fahéjas és magvas változatban, 250 grammos kiszerelésben kapható, laktózmentes, ráadásul vegán és bio is. A Happy Harvest – Enjoy Free! gluténmentes szelet háromféle ízesítésben, 6x30 grammos kiszerelésben kapható. A szezámmagos-tőzegáfonyás mézzel készül, a pörkölt kesudiós és a pörkölt földimogyorós maltózsziruppal, így az utóbbi két változat vegánoknak is ajánlható. A Milfina – Enjoy Free! laktózmentes habtejszín 30%-os zsírtartalmú, könnyen felverhető, és kiválóan alkalmas süteményekhez vagy kávé ízesítéséhez.

A Mentes-M versenyre olyan élelmiszerekkel és drogériai termékekkel lehetett nevezni, amelyek igazoltan nem tartalmazzák a 14 fő allergén legalább egyikét, és/vagy ételintoleranciát okozó anyagoktól mentesek, valamint megfelelnek a kiírt kategóriáknak, alkategóriáknak. Zsűrizésre csakis a laboratóriumban vizsgált és a kémiai összetevők alapján megfelelő minőségű termékek kerülhettek, a megfelelőségről a nevezőknek nyilatkozniuk kellett.

Az idei versenyen 26 kategóriában összesen 114, élelmiszer és kozmetikai termék került a zsűri elé, amelyeket érzékszervi bírálattal és ellenőrzött vakteszttel értékeltek.

Az ALDI-ról
Az ALDI a diszkont filozófia megalkotójaként kiváló minőségű élelmiszereket és non-food termékeket biztosít vásárlói számára a lehető legkedvezőbb áron. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első áruházát Magyarországon, jelenleg országszerte 141 üzlettel van jelen a magyar kiskereskedelemben és mintegy 3300 főt foglalkoztat. A vállalat ALDI UTAZÁS márkanév alatt egyéni és csoportos utazások, szállások és repülőjegyek széles körét kínálja online platformon, továbbá három üzletének parkolójában diszkont benzinkutakat üzemeltet. Az ALDI mind a biatorbágyi logisztikai központjának, mind pedig boltjainak teljes áramszolgáltatását zöldárammal biztosítja, továbbá klímavédelmi projektek támogatásával ellentételezi az operatív működéséből származó üvegházhatású-gázkibocsátását, így karbonsemleges működésű. A vállalatról bővebb információ a www.aldi.hu honlapon található.

Sajtófotók itt elérhetők: https://www.aldi.hu/hu/vallalat/sajto/fotok/

Sajtókapcsolat
Pákolicz Attila
Solutions Communications Kft.
Telefon: 36 70 634 88 76
E-mail: a.pakolicz@solutionscom.hu / sajto@aldi.hu