Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Termékvisszahívás: őrölt mandulát hív vissza az ALDI

Az ALDI és beszállítója, a Märsch Importhandels GmbH visszahívja a „Happy Harvest Őrölt mandula, 200 g“ termékének azt a sorozatát, amelynek minőség megőrzési ideje 2020.04.13.

Bővebben

Három kategóriában nyert az ALDI a Mentes-M versenyen

Három kategóriában bizonyultak győztesnek az ALDI termékei a PPH Media Store Insider magazinja által idén második alkalommal meghirdetett Mentes-M versenyen.

Bővebben

Termékvisszahívás: Fa építőjátékot hív vissza az ALDI

Az ALDI Magyarország és beszállítója, az U. Leinss GmbH visszahívják a Fa építőjáték termék „Város”, „Virágos rét”, illetve „Állatos építőjáték” fajtáit, mivel ezeknél a játékoknál ritka esetekben előfordulhat, hogy kis részek válhatnak le a termékről.

Bővebben

Készül az ALDI a grillszezonra

Számos új termékkel készül az ALDI a grillszezonra, és az italok terén is folyamatosan bővül a kínálat.

Bővebben

Egységes akkumulátort vezet be az ALDI a kertészeti és barkácsgépeknél

Új, FERREX névre keresztelt saját márkás barkács és kertészeti munkákhoz használatos gépcsaládot vezet be kínálatába az ALDI, amelynek Activ Energy akkumulátora univerzális , így az egyes gépek között könnyen cserélhető.

Bővebben

Ismét változik az ALDI sajtótermék kínálata

Rendszeres, féléves ritmusának megfelelően az ALDI ismét felülvizsgálta sajtótermék kínálatát és változtat az üzleteiben található sajtótermékek körén.

Bővebben

Ismét nyertek az ALDI termékei „Az Év Terméke Díj”-on

Két évvel ezelőtt 4, tavaly 7, idén ismét 4 ALDI sajátmárkás, innovatív termék nyerte el Az Év Terméke Díjat, amelyet az Inspira Visonary Research 2 000 fős közvélemény-kutatása alapján ítéltek oda.

Bővebben