Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Ismét nyertek az ALDI termékei „Az Év Terméke Díj”-on

Biatorbágy, 2019. március 6. - Két évvel ezelőtt 4, tavaly 7, idén ismét 4 ALDI sajátmárkás, innovatív termék nyerte el Az Év Terméke Díjat, amelyet az Inspira Visonary Research 2 000 fős közvélemény-kutatása alapján ítéltek oda. A mostani nyertesek a teljes kiőrlésű purpur vekni, a poharas joghurtdesszert, az ínyenc tál és a light hámozott sertésvirsli.

A programban pályázó termékeket a hazai fogyasztók döntései alapján díjazzák, így a tényleges felhasználói, vásárlói tapasztalatok döntik el, hogy kik kapják meg az elismerést. A felmérést végző Inspira Visonary Research kutatása során a fogyasztók az attraktivitás, az innováció és az elégedettség mentén értékelik a termékeket, a végső sorrendet pedig az előző három szempont alapján összesített, úgynevezett POY (Product of the Year) index határozza meg.

Az ALDI „Azon melegében” látványpékségeiben kapható teljes kiőrlésű purpur vekni az egészségtudatos étrend, a frissen sütött pékáruk iránti számottevő érdeklődés és igény, valamint a kiváló minőség jegyében született. A 400 grammos kiszerelésben kapható vekni rusztikus megjelenésű, héja ropogós, kenyérbele bíborszínbe hajlik. A purpur egy ősi, sokáig feledésbe merült búzafajta, és bővelkedik egy antocián nevű antioxidánsban, amely nem csupán különleges színt ad a búzának, hanem értékes tápanyag is. Az ALDI purpur veknije teljes kiőrlésű purpurral és rozsliszttel készül, az áruházak pékségeiben frissen sütve, fűszeres íze többek közt tökmaggal, napraforgómaggal és dióval egészül ki.

A Snack Time poharas joghurtdesszert müzlivel egy pohárba zárt, kész, egészséges reggeli minden hozzávalóval és eszközzel, hiszen még kanál is található a csomagolásban. A kiváló minőségű krémes natúr joghurtot a gyümölcsszósz teszi még izgalmasabbá, a termék tetejébe csomagolt müzli pedig roppanóssá. Kiváló napindító fogás, amely az ALDI kényelmi és snack termékeinek helyet biztosító Coolbox hűtőkben található. Háromféle kivitelben – meggyszószos/csokis müzlis, piros gyümölcsös szószos/ropogós müzlis, valamint epres szószos/kókuszos müzlis – változatban készül.

A hazai gyártól érkező Gourmet uzsonnatál egyedi a magyar piacon, hiszen hosszú érlelésű sonkák és sajtok kiváló minőségű kombinációjával készül – épp úgy, ahogy az Olaszországban már régóta közkedvelt párosítások. Az ALDI uzsonnatála háromféle változatban érhető el. Két íznél az edámi sajt mellé igazi magyaros különlegesség, a szürkemarha érlelt combsonka, illetve érlelt tarja kerül, míg a harmadik változatban az egészségtudatos vásárlók kedvében járva a könnyű csirkemellsonka mellé laktózmentes mozzarella kerül.

Az ALDI New Lifestyle termékcsaládjában megjelenő light hámozott sertésvirslit – csakúgy, mint a New Lifestyle márka további tagjait is – az egészségtudatosság ihlette, hiszen a hagyományos virslihez képest 30 százalékkal kevesebb zsírt tartalmaz, ám ez ízében nem érezhető. A négy darabos kiszerelésben, védőgázas csomagolásban kapható termék 84 százalékos sertéshús-tartalommal készül, glutén- és szójamentes, ráadásul az egyszerűbb fogyasztás érdekében a gyártás végén meghámozzák.

Az Év Terméke díjjal kitüntetett termékek az ALDI 138 üzletében országszerte elérhetők.

Az ALDI-ról
Az ALDI a diszkont filozófia megalkotójaként kiváló minőségű élelmiszereket és non-food termékeket biztosít vásárlói számára a lehető legkedvezőbb áron. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első áruházát Magyarországon, jelenleg országszerte 138 üzlettel van jelen a magyar kiskereskedelemben és mintegy 3500 főt foglalkoztat. A vállalat ALDI UTAZÁS márkanév alatt egyéni és csoportos utazások, szállások és repülőjegyek széles körét kínálja online platformon, továbbá három üzletének parkolójában diszkont benzinkutakat üzemeltet. Az ALDI mind a biatorbágyi logisztikai központjának, mind pedig boltjainak teljes áramszolgáltatását Magyarországon előállított zöldárammal biztosítja, továbbá klímavédelmi projektek támogatásával ellentételezi az operatív működéséből származó üvegházhatású-gázkibocsátását, így karbonsemleges működésű. A vállalatról bővebb információ a www.aldi.hu honlapon található.

Sajtókapcsolat
Pákolicz Attila
Solutions Communications Kft.
Telefon: 36 70 634 88 76
E-mail: a.pakolicz@solutionscom.hu / sajto@aldi.hu