Termékvisszahívás: Fa építőjátékot hív vissza az ALDI

Biatorbágy, 2019. június 14. – Az ALDI Magyarország és beszállítója, az U. Leinss GmbH visszahívják a Fa építőjáték termék „Város”, „Virágos rét”, illetve „Állatos építőjáték” fajtáit, mivel ezeknél a játékoknál ritka esetekben előfordulhat, hogy kis részek válhatnak le a termékről.

A Fa építőjátéknál ritka esetben kis részek válhatnak le a termékről, amelyeket a gyermekek esetlegesen lenyelhetik és fennáll a fulladás veszélye. Az ALDI Magyarország és beszállítója, az U. Leinss GmbH ezért elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva azonnal visszahívják ennek a terméknek három fajtáját, a „Város”, „Virágos rét” és „Állatos építőjáték” nevű, 86076 cikkszámon forgalmazott termékeket, egyúttal kérik a termék vásárlóit, hogy az érintett játékokat ne használják. A termék 2019.04.14-től 2019.06.13-ig volt kapható az ALDI magyarországi üzleteiben, az értékesítést az áruházlánc 2019. június 12-én, illetve 13-án felfüggesztette.

A 86076-os cikkszámú Fa építőjáték három értintett fajtáját a vásárlók bármely magyarországi ALDI üzletbe visszavihetik és a vételárat természetesen a vásárlást igazoló blokk nélkül is visszakapják. A visszahívás nem érinti ugyan a Fa játék „Felhőkarcolók” típusát, de a vásárlók ezt a terméket is indoklás nélkül visszavihetik az üzletekbe, az ALDI a termék árát visszatéríti. Jelen figyelmeztetés nem jelenti azt, hogy a gyártó vagy a forgalmazó veszélyeztetést követett volna el.

A vásárlók kérdés esetén az ALDI ügyfélszolgálatához fordulhatnak a 06 23 504 680-as telefonszámon hétfőtől csütörtökig 8:00 és 17:00, péntekenként 8:00 és 16:00 óra között.

Az ALDI Magyarország és beszállítója, az U. Leinss GmbH az okozott kellemetlenségekért a vásárlók szíves elnézését kéri.

Az ALDI a diszkont filozófia megalkotójaként kiváló minőségű élelmiszereket és non-food termékeket biztosít vásárlói számára a lehető legkedvezőbb áron. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első áruházát Magyarországon, jelenleg országszerte 139 üzlettel van jelen a magyar kiskereskedelemben és mintegy 3300 főt foglalkoztat. A vállalat ALDI UTAZÁS márkanév alatt egyéni és csoportos utazások, szállások és repülőjegyek széles körét kínálja online platformon, továbbá három üzletének parkolójában diszkont benzinkutakat üzemeltet. Az ALDI mind a biatorbágyi logisztikai központjának, mind pedig boltjainak teljes áramszolgáltatását zöldárammal biztosítja, továbbá klímavédelmi projektek támogatásával ellentételezi az operatív működéséből származó üvegházhatású-gázkibocsátását, így karbonsemleges működésű. A vállalatról bővebb információ a www.aldi.hu honlapon található.

Telefon: 36 70 634 88 76