Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Minden harmadik tejtermékének árát tartósan csökkenti az ALDI

Biatorbágy, 2023. 06. 12. – Az ALDI Magyarország tovább folytatja a tartós árcsökkentést, és a mai naptól 85, elsősorban hűtött termék árát csökkenti jelentősen, akár mintegy 45%-kal. Júniusban így 120 friss élelmiszer árát csökkentette tartósan az ALDI, illetve az állandó tejtermék kínálatának egyharmada lett olcsóbb a mai naptól. Mindezek mellett továbbra is hetente legalább 80 akciós termékkel járul hozzá az áruházlánc a magyar családok pénztárcabarát bevásárlásához.

Magyarország legdinamikusabban fejlődő diszkontáruházlánca 2023-ban a piacon elsőként csökkentette tartósan számos vaj, majd a magyar beszerzésű trappista sajtjainak árát, most pedig újabb termékek esetében mérsékli jelentősen, akár 45%-kal az árakat. A mai naptól 85 hűtött árucikk, elsősorban normál és számos laktózmentes tejtermék – különböző zsírtartalmú friss, ESL- és UHT-tejek, tejföl, tejszín, kefir, natúr és gyümölcsjoghurt, vaj, túró, különböző sajtok – polci ára csökken, így a vásárlók már azonnal olcsóbban juthatnak hozzá ezekhez a termékekhez. 

Néhány példa az árcsökkentésre a kedvezmény mértékével és a fogyasztói árral:

KOKÁRDÁS UHT tej 1,5% zsírtartalom 1 liter  - 30%, 289 forint
MILFINA Laktózmentes UHT tej 1,5% zsírtartalom csavarkupakkal 1 liter - 16%, 499 forint
KOKÁRDÁS UHT főzőtejszín 10% zsírtartalom 180 ml - 33 %, 319 forint
MILFINA Kakaós tej standard / laktózmentes 1 liter - 28%, 699 forint
MILFINA Laktózmentes natúr joghurt 3,6% zsírtartalom 250 g - 40%, 249 forint
MILFINA Kefir 3,5% zsírtartalom 450 g - 27%, 399 forint
KOKÁRDÁS Natúr joghurt 3% zsírtartalom 850 g - 20%, 599 forint
BIO NATURA Bio natúr joghurt 3,6% / 1% zsírtartalom 250 g - 25%, 199 forint
ENJOY FREE! Laktózmentes krém-tehéntúró, 20% zsírtartalom 250 g - 29%, 549 forint
MILFINA Alpesi vaj 82% zsírtartalom 250 g - 26%, 879 forint
MILFINA Füstölt parenyica 110 g - 37%, 519 forint
MILFINA Ementáli sajt laktózmentes 400 g - 29%, 1749 forint
MILFINA Laktózmentes gyümölcsjoghurt 150 g - 25%, 229 forint
MILFINA Edámi sajt szeletelt 250 g - 24%, 939 forint

A beszerzési piacon tapasztalható alacsonyabb áraknak köszönhetően a vállalat az elmúlt négy hét során már több mint 120 hűtött élelmiszer árát csökkentette 15–42% közötti mértékben. Az érintett termékek között tejtermékek, pékáruk, felvágottak, virslik, sonkák, készételek, csomagolt saláták és kávéitalok is megtalálhatók. Ezen belül az állandó tejtermék kínálatának 33%-ánál mérsékelte az árait az áruházlánc. A mindennapi bevásárlás számos termékére vonatkozó ármérséklés azonnali spórolást tesz lehetővé az ALDI üzleteket választó fogyasztók számára. 

„A legnagyobb növekedést elért diszkontláncként továbbra is elkötelezettek vagyunk az alacsony árak iránt. Korábbi ígéretünkhöz tartva magunkat, amint arra lehetőségünk van, csökkentjük árainkat. Az elmúlt hetekben az enyhülő inflációnak és az alacsonyabb beszerzési áraknak köszönhetően a legkeresettebb pékáruk, tejtermékek és felvágottak esetében mérsékeltük árainkat. Ezen belül állandó tejtermék kínálatunk harmadánál hajtottunk végre tartós árcsökkentést, illetve hetente további mintegy 80 akciós termékkel járulunk hozzá a magyar fogyasztók pénztárcabarát bevásárlásához. Üzletnyitásaink és újranyitásaink alkalmából pedig jellemzően mintegy 80 akciós terméket kínálunk akár 60% feletti kedvezménnyel” – mondta az árcsökkentés kapcsán Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója.

Az ALDI-ról

Az ALDI a diszkontfilozófia megalkotójaként kiváló minőségű élelmiszereket és non-food termékeket biztosít vásárlói számára a lehető legkedvezőbb áron. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első áruházát Magyarországon, jelenleg 167 áruházzal áll a vásárlók rendelkezésére, és több mint 6000 főt foglalkoztat. A vállalat ALDI UTAZÁS márkanév alatt egyéni és csoportos utazások, szállások széles körét kínálja online platformon, továbbá öt üzletének parkolójában diszkontbenzinkutakkal várja a vásárlókat. Az ALDI mind biatorbágyi logisztikai központjának, mind pedig saját tulajdonú boltjainak teljes áramszolgáltatását zöldárammal biztosítja. A vállalat frisshús-kínálatának fejlesztéséért „Az Év Friss Húsáru Kereskedője 2023”, az általa létrehozott 1300 munkahelyért és jóléti intézkedéseiért „Az Év Munkáltatója az FMCG Kiskereskedelemben 2023”, a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyet elnyert nagyszámú termékeiért  „Az Év Boltja 2023 NÉBIH KMÉ különdíjat” díjat kapta. Az ALDI Magyarország lett a PwC 2021 Legvonzóbb Munkahelye Díj első helyezettje a kiskereskedelem kategóriában, illetve negyedik alkalommal kapta meg a DUIHK „Megbízható Munkaadó” díját. A vállalatról bővebb információ a www.aldi.hu honlapon található.   

Sajtófotók az alábbi oldalról tölthetők le: https://www.aldi.hu/hu/az-aldirol/sajtoszoba/fotogaleria.html

Sajtókapcsolat 
Pákolicz Attila 
Solutions Communications Kft. 
E-mail: a.pakolicz@solutionscom.hu / sajto@aldi.hu