Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése


Karácsonyi halakció az ALDI-ban: akár 30% kedvezmény a friss halakra 

Az ALDI Magyarország új kezdeményezésével szeretné biztosítani, hogy a magyar családok ünnepi asztalára friss halból készült ételek kerüljenek. Az áruházlánc most még a szokásosnál is többet ad: december 21-e és 24-e között jelentős, akár 30%-os kedvezménnyel kínálja a legtöbb friss halat. 
Bővebben

Hatodik éve verhetetlen az ALDI a Mentes-M versenyen

Rekordszámú díjat kaptak az ALDI Magyarország termékei a PPH Media Store Insider magazin által meghirdetett „Minőségi mentes és funkcionális termékek” versenyen. A szakértőkből álló zsűri döntése alapján a diszkontlánc kilenc fogyasztási cikke ért el első helyezést, így az elmúlt évek tendenciáját megerősítve idén is az ALDI termékeiből végzett a legtöbb az élen. 
Bővebben

Újabb árcsökkentés az ALDI-nál: a legkeresettebb fagyasztott gyümölcsök lesznek olcsóbbak

Az ALDI Magyarország újabb árcsökkentést jelentett be, ezúttal mirelit termékek árát mérsékli. A diszkontlánc öt fagyasztott gyümölcsfajta esetében ért el a korábbinál alacsonyabb beszerzési árat, így a vásárlók jelentősen, akár 25%-kal olcsóbban juthatnak hozzá az egészséges gyümölcsökhöz.
Bővebben

Csökkenti az ALDI valamennyi méztermékének árát

Az ALDI Magyarország újabb termékek esetében csökkenti árait, a diszkontlánc olcsóbban kínálja a virág- és akácmézet.
Bővebben

Hatodik tartós árcsökkentés az ALDI-nál – 300 termék érintett

Az ALDI Magyarország 2023-ban hatodszor is átfogó árcsökkentéssel segíti a vásárlókat, akik a mai naptól 300 terméket vásárolhatnak meg jelentős, akár 40%-os kedvezménnyel. A mostani árzuhanás az idén a legnagyobb számú termékre vonatkozik, hiszen az ALDI állandó kínálatának mintegy 20%-át érinti, és az alapvető élelmiszerek – friss hús, felvágottak, tejtermékek, pékáruk, liszt, fűszerek, zöldségek és gyümölcsök – mellett a legkeresettebb háztartási vegyi árukra és higiéniai árucikkekre is vonatkozik. 
Bővebben

„1-et fizet, 2-t vihet!” akciót indít az ALDI az importhúsok ellen

Az ALDI Magyarország továbbra is elkötelezetten támogatja a magyar húsipart. A vállalat 2021 óta kizárólag magyar tartású, vágású és feldolgozású friss húsokat tart állandó kínálatában. Az áruházlánc a beszállítóival közösen most meghirdetett „Vegyen 1-et, vigyen 2-t!” akciójával egy héten keresztül gyakorlatilag féláron kínálja a magyar forrásból származó darált sertéshúst, ezzel is ráirányítva a fogyasztók figyelmét: a magyar húsok frissessége és kiváló minősége kedvező árral is párosulhat.
Bővebben

Két év alatt megtöbbszörözte az ALDI a magyar termelőknek adott megrendeléseinek értékét

Az ALDI Magyarország számára kiemelten fontos a magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar támogatása. A vállalat 2021 végén önként vállalta, hogy kizárólag magyar friss húst és tojást kínál szortimentjében, továbbá 65 alapvető tejterméke is hazai forrásból érkezik üzleteibe. A vállalás óta eltelt időszakban az ALDI több tízmilliárd forinttal növelte a magyar cégeknek adott megrendeléseit, amelyek a magyar élelmiszer-kapacitások bővítését, munkahelyek megtartását és fejlesztését tették lehetővé. 
Bővebben

Olcsóbb, mint egy éve: mától 139 forintba kerül az ALDI-nál a görögdinnye 

Az ALDI Magyarország a mai naptól országosan minden áruházában egységesen 139 forint/kilogramm áron kínálja a görögdinnyét. Az árcsökkentésre az áruházlánc görögdinnye beszállítója tett javaslatot, a vásárlók így a terméket 10 forinttal olcsóbban vásárolhatják meg, mint 2022 augusztusában.
Bővebben

Ötödik árcsökkentés: több mint 100 termék árát mérsékli jelentősen az ALDI

Az ALDI Magyarország továbbra is elkötelezett a magyar fogyasztók támogatása iránt és amint lehet, árcsökkentést hajt végre. Az áruházlánc július 1-jétől – az árstoposként és a kötelező akciósként kínált termékeken túl - több mint 100 termékének mérsékli fogyasztói árait, a vásárlók ekkortól minden ALDI üzletben alacsonyabb árakon találkoznak ezekkel az árucikkekkel. A mostani árcsökkenés után egyes termékek ára olyan alacsony, mint utoljára 2022 tavaszán. 
Bővebben


Kezdődik a magyar dinnye szezonja az ALDI-nál, közel 40%-os növekedésre számít a vállalat

Az ALDI Magyarország amint a belföldi termés engedi, kizárólag magyar dinnyét kínál üzleteiben. Ebben az évben az ALDI már július 3-átől csak magyar forrásból, hazai termesztőktől származó dinnyét vesz át biatorbágyi raktárában, így július elejétől valamennyi üzletében magyar forrásból érkező görög- és sárgadinnyét kínál vásárlói számára. A vállalat továbbá szinte minden áruházában új zöldség-gyümölcs polcokat telepített a még gazdagabb mennyiségi kínálat és a kényelmesebb vásárlás érdekében. 
Bővebben


Bővített grilltermék-választékkal készül az ALDI a nyárra 

Az ALDI Magyarország a grilltermékek, szezonális finomságok rendkívül gazdag kínálatával, közel 150 termékkel készül az igazi nyári szezonra, hogy a közös sütögetések, bográcsos főzés nem csak közösségi, hanem valódi gasztronómiai élményt is jelentsenek vásárlói számára – megfizethető áron: egy kiadós grillvacsora akár 500 forint/főtől is elkészíthető az ALDI termékeiből.
Bővebben

Minden harmadik tejtermékének árát tartósan csökkenti az ALDI

Az ALDI Magyarország tovább folytatja a tartós árcsökkentést, és a mai naptól 85, elsősorban hűtött termék árát csökkenti jelentősen, akár mintegy 45%-kal. Júniusban így 120 friss élelmiszer árát csökkentette tartósan az ALDI, illetve az állandó tejtermék kínálatának egyharmada lett olcsóbb a mai naptól. Mindezek mellett továbbra is hetente legalább 80 akciós termékkel járul hozzá az áruházlánc a magyar családok pénztárcabarát bevásárlásához.
Bővebben


A kötelezőn is túl: még több termékkategóriában, akár 60%-os árengedmény az ALDI-üzletekben

Az ALDI újabb, több terméket érintő és nagyobb mértékű akciókkal segíti a magyar fogyasztókat hétköznapjaik során. A vállalat június elejétől az előírt 20 helyett 22 termékkategóriában összesen 24 termékre érvényesít az árengedményt. A vállalat havonta mintegy 300 terméket hirdet meg akcióban. Új áruház nyitásakor, illetve meglévő áruház felújítás utáni újranyitáskor a kedvezmények mértéke elérheti a 60%-ot is.
Bővebben


Új, egységesített tejmárkát vezet be az ALDI: MILFINA-ból MILSANI lett

Jelentős változásokkal fognak találkozni a jövőben az ALDI vásárlói az áruházak tejtermékhűtőinél. A vállalat az ALDI SÜD csoport többi tagvállalatához hasonlóan a „MILFINA” helyett a jövőben egységesített márkanév, a „MILSANI” alatt forgalmazza a tejtermékeket, így megújul majd az árucikkek csomagolása is.  
Bővebben



30 húsvéti csokoládé árát csökkenti akár 30%-kal az ALDI

Az ALDI Magyarország tovább folytatja a húsvéti időszak előtti árcsökkentést annak érdekében, hogy a magyar fogyasztók még alacsonyabb árakon végezhessék el ünnepi bevásárlásaikat. 

Bővebben

Akár 60%-os húsvéti árcsökkenés az ALDI-nál

Az ALDI Magyarország a húsvéti időszak előtt kiemelkedő mértékben csökkentette az ünnepekhez kapcsolódó termékek árát, hogy ezzel is segítse és könnyebbé tegye a magyar családok felkészülését az ünnepre. Az áruházlánc ajánlataiból egy családi ünnepi asztal már 3500 forintból összeállítható. 

Bővebben

 

Az ALDI nyerte a legtöbb díjat „Az Év Saját Márkás Terméke” pályázaton

Hatalmas sikert arattak az ALDI Magyarország saját márkás termékei: az idén először megrendezett „Az Év Saját Márkás Terméke" versenyen 8 kategóriában is a legjobbnak bizonyultak. A PPH Media Store Insider magazin által életre hívott versenyen a szakmai zsűri döntése alapján a legtöbb első helyezést az ALDI kapta.

Bővebben

 

A trappista sajt árát is tartósan csökkenti az ALDI 

Az ALDI Magyarország folytatja az alapvető élelmiszerek körében a tartós és jelentős árcsökkentést. A mai naptól az áruházlánc terméktől függően 20-23%-kal alacsonyabb áron kínálja magyar beszerzésű trappista sajtjait.

Bővebben

 


Az ALDI nemzetközi beszállítója lett a HELL

Az ALDI Magyarországnak kiemelten fontos a magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar támogatása. A vállalat 2022-ben nemzetközi beszállítói tendert szervezett számos hazai cégnek, amelyek az ALDI Süd és az ALDI Nord képviselőnek mutathatták be termékeiket. 

Bővebben


Tartósan, 20%-kal csökkenti a vaj árát az ALDI

A nemzetközi tej- és beszerzési piacon az utóbbi napokban kialakult árcsökkenésre reagálva, az ALDI Magyarország a mai naptól jelentősen, 20%-kal csökkenti a kínálatában a legkeresettebb vajak árát. Az alacsonyabb árak a nemzetközi és a magyar forrásból érkező vajak esetében egyaránt érvényesülnek és nem akciós, hanem tartósan alacsony árak lesznek.

Bővebben