Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Felújítás után újra megnyílt az ALDI Rákóczi úti áruháza Budapesten

Biatorbágy, 2022.09.01.Az ALDI Magyarország a felújítási munkák befejeztével a mai napon újra megnyitotta közkedvelt budapesti áruházát a VIII. kerületi Rákóczi úton. A vásárlókat új belső dizájn, modernizált látványpékség, több és modernebb hűtőpult várja.

Közel 10 év telt el azóta, hogy az ALDI megnyitotta a belvárosban, a Keleti pályaudvar és a Blaha Lujza tér között, a Rákóczi út 65. szám alatti áruházát. A rendkívül frekventált helyen található üzlet az átlagosnál több vásárlót szolgál ki. Nagyon népszerű mind a környékbeli lakosság körében, mind a tömegközlekedést igénybe vevő ingázó vásárlók között. A magasabb látogatottság természetesen jobban igénybe veszi az áruház épületét, a belső berendezéseket, ezért az ALDI 2022 tavaszán elkezdte az üzlet felújítását, majd 2022. július 11-én, a széles körű munkálatok idejére ideiglenesen bezárta az egységet.  Bő másfél hónap alatt kívülről felfrissült az ingatlan homlokzata, a vállalat kicserélte az üzletnek helyet adó bérház járdaszintjén található sérült homlokzati mészkőlapokat is.  Belül még látványosabb a modernizáció: a vállalat legújabb áruházdizájnjának megfelelően új hidegburkolat és álmennyezet került beépítésre, illetve az „Azon melegében” látványpékség is modernizáláson esett át; új bútorzatot kapott, közel 7 méter hosszú pultjában minden kínáló rekesz önzáró ajtóval rendelkezik, így biztosított a higiénikus vásárlás. A vásárlókat több mint 50 féle helyben sütött kenyér, édes és sós péksütemény várja, míg további 50 pékáru részben budapesti pékségekből, részben az ALDI központi raktárából érkezik az üzletbe. A vállalat országszerte 2 milliárd forintot fordít meglévő üzleteiben a látványpékségek megújítására, aminek eredményeként a frissen, helyben sütött pékáruk még látványosabb kínálópultot kapnak. Ezt a gazdag, folyamatosan bővülő pékáruválasztékot és a modern berendezéseket a szakma is elismerte, hiszen az ALDI nyerte 2022-ben az „Az Év Friss Pékáru Kereskedője” címet.
A hűtött és fagyasztott termékek is nagyobb felületen találhatók a ma újranyitott üzletben: a frisshús esetében a vállalat megduplázta kínáló felületét azzal, hogy a korábbi ládás hűtők helyett modern, üvegajtókkal ellátott fali hűtőket épített be. Ugyanígy nagy mértékben bővült a mélyhűtött termékek prezentációja is, illetve az egész üzlet új bútorzatot kapott. A folyamatosan magas színvonalú kiszolgálásról itt – a nagy vásárlószám miatt – a megszokottnál több munkatárs gondoskodik, ezért a vállalat természetesen felújította a meglévő szociális helyiségeket, és egy újabb öltözőt is kialakított. Az áruházlánc a meglévő terület hatékonyabb kihasználásával bővítette a raktárban a tárolási kapacitásokat is, amelyre a nagyobb áruforgalom miatt szükség volt. 
 
A mai napon újranyitott Rákóczi úti ALDI is a vállalattól már megszokott, országosan egységes választékkal várja a vásárlókat. Az állandó kínálatban 1800-nál is több, folyamatosan alacsony áron kapható, négyötödében saját márkás termék érhető el, ezen felül az áruházlánc szezonális árucikkekkel is várja a vásárlókat. 
Az áruházban az élelmiszer és nem-élelmiszer jellegű termékek széles köre megtalálható. Az üzletben hangsúlyos helyen áll a zöldség-gyümölcs pult, amelyben mintegy 120 féle friss, jellemzően magyar forrásból származó zöldség és gyümölcs várja a vásárlókat. Az áruházlánc frisshús-kínálatának állandó tagjai 100%-ban magyar tartásból, vágásból és feldolgozásból kerülnek a polcokra – a modern, üvegajtóval ellátott húshűtők pedig csökkentik az energiafelhasználást. A vásárlók már 60 féle friss szárnyas-, sertés- és marhahús közül választhatnak, amelyek között GMO-mentes termékek is megtalálhatóak, és amelyekből minden nap érkezik friss áru az üzletbe. A tejes és felvágottas hűtőpultokban közel 20 féle kolbász és szalámi, mintegy 100 féle felvágott, májas és bacon található. A vállalat 65 alapvető tejterméke és valamennyi tojás – a friss húsokhoz hasonlóan – kizárólag magyar forrásból származik, így a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy friss, hazai termék kerül a kosarukba, és a magyar gazdaságot támogatják. Az ALDI kiemelt figyelmet fordít az ételintoleranciával élőkre és az egészségtudatos életmódot követőkre. A szárazáruk, a tejtermékek és pékáruk között számos laktóz- és gluténmentes termékkel várja a vásárlókat, közel 350 mentes és egészségtudatos termék szerepel állandó és szezonális kínálatában.
A hűtőpultokban több mint 40 különböző Kokárdás saját márkás tej- és hústermék várja a vásárlókat, amelyek kizárólag magyar alapanyagból, hazai feldolgozásban készülnek, így beszerzésüknek és szállításuknak is alacsonyabb a karbonlábnyoma.
 
„Másfél hónap alatt megújítottuk az egyik legnépszerűbb belvárosi üzletünket annak érdekében, hogy az itteni lakosság számára még komfortosabb legyen a bevásárlás” – nyilatkozta Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója. „Az új, nagyobb kapacitású, mégis energiatakarékos hűtőbútorok, a zöldséges állványok, modernizált látványpékségünk mindig kedvező árú, széles termékválaszték biztosítását teszik lehetővé, otthonos környezetben, a megszokott ALDI-minőségben” – tette hozzá Bernhard Haider.
 
Az újranyitás alkalmából kizárólag ebben az ALDI-üzletben rendkívül kedvező áron kapható közel 30 szórakoztató elektronikai, háztartási, és barkácseszköz, így például konyhai elektromos eszközök – robotgép, vízforraló, kenyérpirító, olajsütő – jelentősen kedvezőbb áron érhetők el, továbbá többféle friss zöldség és gyümölcs, valamint állandó szortiment termék is kedvezményes áron vásárolható meg.  Mindezen felül a nyitás napjától három napon át a látványpékség valamennyi terméke is 20%-kal olcsóbb áron lesz kapható.
 

Az ALDI-ról

Az ALDI a diszkont filozófia megalkotójaként kiváló minőségű élelmiszereket és non-food termékeket biztosít vásárlói számára a lehető legkedvezőbb áron. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első áruházát Magyarországon, országszerte jelenleg 158 üzlettel van jelen a magyar kiskereskedelemben és több mint 5000 főt foglalkoztat. A vállalat ALDI UTAZÁS márkanév alatt egyéni és csoportos utazások, szállások széles körét kínálja online platformon, továbbá öt üzletének parkolójában diszkont benzinkutakat üzemeltet. Az ALDI mind a biatorbágyi logisztikai központjának, mind pedig saját tulajdonú boltjainak teljes áramszolgáltatását zöldárammal biztosítja, továbbá klímavédelmi projektek támogatásával ellentételezi az operatív működéséből származó üvegházhatású-gázkibocsátását, így karbonsemleges működésű. Az ALDI környezetvédelmi tevékenységével 2021-ben és 2022-ben is elnyerte Az Év Környezettudatos Kereskedője díjat, látványpékségeinek fejlesztésével pedig Az Év Friss Pékáru Kereskedője 2022-es elismerést. Az ALDI Magyarország lett a PwC 2021 Legvonzóbb Munkahelye Díj első helyezettje a kiskereskedelem kategóriában. A vállalatról bővebb információ a www.aldi.hu honlapon található.

Sajtófotók az alábbi oldalról tölthetők le: https://www.aldi.hu/hu/vallalat/sajto/fotok/

Sajtókapcsolat
Pákolicz Attila
Solutions Communications Kft.
Telefon: +36 70 634 88 76
E-mail: a.pakolicz@solutionscom.hu / sajto@aldi.hu