Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Negyedik üzletét nyitotta meg Székesfehérváron az ALDI

Az ALDI Magyarország a mai napon megnyitotta negyedik áruházát Székesfehérváron, a Budai út 173. szám alatt. Az új üzlet kínálata mintegy 1800 árucikkből áll, amelynek 80%-a kizárólag az ALDI-ban kapható alacsony árú, saját márkás termék.

Bővebben

Újabb üzletet nyitott az ALDI Budapesten

Az ALDI Magyarország a mai napon megnyitotta 43. áruházát Budapesten, a XX. kerületben, a Kossuth Lajos utca 33. szám alatt. A kerület 3. ALDI üzletének kínálata mintegy 1800 árucikkből áll, amelynek 80%-a kizárólag az ALDI-ban kapható, alacsony árú, saját márkás termék, mintegy kétharmada pedig magyar forrásból származik. 

Bővebben

Második üzletét nyitja meg Vecsésen az ALDI

Az ALDI Magyarország a mai napon megnyitotta második áruházát Vecsésen, az Üllői út 829. szám alatt. Az új üzlet kínálata mintegy 1800 árucikkből áll, amelynek 80%-a kizárólag az ALDI-ban kapható alacsony árú, saját márkás termék. A vállalat az üzletnyitással 25 új munkahelyet hozott létre a városban, az új áruház pedig karbonsemlegesen üzemeltethető.

Bővebben



Újabb üzletet nyit Tatabányán az ALDI

Az ALDI Magyarország a mai napon megnyitotta második áruházát Tatabányán, a Köztársaság útján. Az új üzlet kínálata mintegy 1800 termékből áll, amelynek négyötöde az ALDI alacsony árú, saját márkás árucikke. A vállalat az üzletnyitással 30 új munkahelyet hozott létre a városban.

Bővebben


Az ALDI nyerte el az „Év Diszkont Üzlete 2022” díjat

Az ALDI Magyarország a 2022 áprilisában Egerben megnyitott üzletével pályázott az idei StarStore versenyen a diszkont kategóriában. Ez az üzlet az áruházlánc első klímasemleges módon üzemeltethető ingatlana, a vármegyeszékhely első ALDI-áruháza, amely közel 1450 négyzetméteres árusítóterével az ország összes ALDI-ja közül is az egyik legnagyobb. A 8. alkalommal megrendezett StarStore zsűrije az ALDI-nak ítélte „Az Év Diszkont Üzlete” címet.

Bővebben


Ötödik üzletét nyitja meg Győrben az ALDI

Az ALDI Magyarország a mai napon megnyitotta ötödik áruházát Győrben, az ETO Parkban. Ezzel a vármegye székhelye kiemelkedő lefedettségűvé válik, hiszen egyetlen más vidéki városban sincs 5 ALDI-üzletnél több. Az új áruház közel 1400 négyzetméteres árusítóterével ráadásul az ország egyik legnagyobb ALDI-ja. A vállalat számos győri és környékbeli beszállítóval rendelkezik, akiknek termékei országszerte mindegyik ALDI-áruházban elérhetők. 

Bővebben

Felújítás után újra megnyílt az ALDI Rákóczi úti áruháza Budapesten

Az ALDI Magyarország a felújítási munkák befejeztével a mai napon újra megnyitotta közkedvelt budapesti áruházát a VIII. kerületi Rákóczi úton. A vásárlókat új belső dizájn, modernizált látványpékség, több és modernebb hűtőpult várja. 

Bővebben


Harmadik üzletét nyitja meg Miskolcon az ALDI 

Újabb áruházzal bővült az ALDI magyarországi üzlethálózata. A vállalat a mai napon megnyitotta harmadik miskolci üzletét, a Nagyváthy János utca 2. szám alatt. Ezzel 158 tagúvá bővült az ALDI hazai hálózata, a miskolciak és a környékbeliek pedig immár közvetlenül a belváros mellett is kényelmesen intézhetik a bevásárlást, az ALDI alacsony árú kínálatából.

Bővebben

Harmadik üzletét nyitja meg Szombathelyen az ALDI

Újabb áruházzal bővült az ALDI magyarországi üzlethálózata. A vállalat a mai napon megnyitotta harmadik szombathelyi üzletét, a Szent Márton utca 57-61. szám alatt. Ezzel 157 tagúvá bővült az ALDI hazai hálózata, a szombathelyiek és a környékbeliek pedig immár a belvárosban is kényelmesen intézhetik a bevásárlást, az ALDI alacsony árú kínálatából.

Bővebben

Negyedik üzletét nyitja meg Szegeden az ALDI

Tovább erősíti jelenlétét az ALDI Szegeden, és az eddigi három áruháza mellett a mai naptól egy negyedik üzlettel is várja a vásárlókat. A Móravárosi körúti, a Makkosházi körúti és a Kossuth Lajos sugárúti egység után ma a Dugonics tér 8-9. szám alatt nyílt meg az újabb ALDI-áruház. 

Bővebben

 Egerben nyitja meg első klímasemleges üzletét az ALDI

 Újabb üzletet nyit az ALDI Magyarországon. Az Egerben nyíló kereskedelmi egység lesz a vállalat első klímasemleges módon üzemeltethető ingatlana, egyúttal a megyeszékhely első ALDI-áruháza.

Bővebben

 

Balatonfenyvesen nyitja meg új üzletét az ALDI

Újabb üzletet nyit az ALDI a Balaton partján. Az eddigi 15 áruház mellett a jövőben Balatonfenyvesen is elérhetővé válik az ALDI kínálata.

Bővebben