Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Ésszerűen szeretnénk bánni a csomagolással, mert minél kevesebb hulladékot termelünk, annál kevesebb kerül a természetbe. Példát mutatunk, hogy mindenki hozzájárulhat a környezetvédelemhez: mi mint vállalat és Ön mint fogyasztó. Ezért az ALDI-nál számos intézkedést hajtunk végre a csomagolási hulladék csökkentése és az anyag körforgásban tartása érdekében.

Termékeink minősége és biztonsága a legfőbb prioritásunk. A csomagolás biztosítja, hogy élelmiszereink védve legyenek a külső hatásoktól, hogy minőségük megmaradjon, és hogy elkerüljük az élelmiszerpazarlást. Ugyanakkor a csomagolás nagy kihívást jelent a környezet számára. Célunk, hogy amikor csak lehetséges, kerüljük a csomagolást, újrahasznosítható nyersanyagokra támaszkodjunk, és újrahasznosított anyagokat használjunk.

Szűrt csapvizet kínálunk vízadagoló automatákból munkatársaink számára üzleteinkben, ezzel váltva le a munkahelyi védőitalként eddig nyújtott műanyag palackos ásványvizet. Így évente több mint 800.000 db műanyag palacknyi hulladék keletkezése szűnik meg az üzletekben.

A műanyag palackok jelentette környezetterhelés megszűntetése érdekében már 2015-ben vízadagoló automatákat telepítettünk a biatorbágyi logisztikai központban. Két éve már ugyanígy az irodai dolgozók is a jó minőségű, korlátlan mennyiségben rendelkezésre álló, szűrt csapvizet fogyaszthatják a palackozott ásványvizek helyett. A vízadagoló automaták alkalmazásával az elmúlt 7 év során eddig több mint 1.000.000 db műanyag palackot takarított meg logisztikai központjában és irodaházában.

A vízadagolók aktívan hozzájárulnak a környezeti erőforrásokkal való felelősségteljes bánásmódhoz, a műanyaghulladék, illetve a karbonlábnyom csökkentéséhez.