Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Vásárlói tájékoztató


Kedves Vásárlóink,
A HAPPY HARVEST Aszalt sárgabarack 200g  termékre a szállító (Frutree s.r.o.) és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít.

További információért kérjük, kattintson.

Társadalmi felelősségvállalásunk alapelveinek részeként folyamatosan foglalkozunk a "fenntartható csomagolás" kérdésével. Azon dolgozunk, hogy ne csak vállalatunkat, hanem beszállítói láncunkat is a hosszú távú fenntarthatóság irányába tereljük. Tudjuk, hogy még hosszú út áll előttünk. 

Központi kihívás minden kereskedő számára a fenntartható csomagolás iránti megnövekedett igény és az ehhez kapcsolódó megemelkedett nyersanyagigény. Alapvető fontosságú, hogy iparágunkkal továbbhaladjunk a lineárisból a körforgásos gazdaságba vezető úton. Ösztönözni kell a fenntartható csomagolás használatát, és a legfelső döntéshozóknak követniük kell a környezetvédelemre vonatkozó, folyamatosan megjelenő igényeket.

Az ALDI csomagolóanyag küldetése: Mellőzni. Újrafelhasználni. Újrahasznosítani. projekt keretében példát mutatunk, hogy mindenki hozzájárulhat a környezetvédelemhez!

Tekintse meg rövid videónkat arról, hogyan kezdtük el csomagolóanyag küldetésünket