Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Étkezzünk egészségesen! 

Az ALDI elhivatott az egészségmegőrzés, a tudatos, környezetet kímélő életmód és a kiegyensúlyozott táplálkozás iránt.

Különösen fontos, hogy ezeket az elveket már a jövő generációjának is átadjuk és gyermekeinket a tudatos életmódra neveljük.

Manapság kiemelt szerepet tölt be a változatos és kiegyensúlyozott étkezés a betegségek megelőzésében, továbbá a gyermekek optimális növekedéséhez, testi, lelki és értelmi fejlődéséhez is nélkülözhetetlen a friss és teljes értékű ételek mindennapi fogyasztása.

UNICEF együttműködés

Az ALDI és az UNICEF Magyarország számára egyaránt fontos a gyermekek jólléte és egészsége, ezért az ALDI egészséges élelmiszercsomagokkal támogatja az UNICEF Magyarország Kilátó Élményprogramját. A Kilátó Élményprogram keretében az UNICEF Magyarország gyermekotthonokban nevelkedő gyermekcsoportok számára szervez különleges kulturális- és élményprogramokat, munkahelylátogatásokat, valamint élményterápiás foglalkozásokkal segíti a szerzett élmények feldolgozását. Az együttműködés keretében közösen tartunk interaktív előadást és beszélgetünk a gyerekekkel az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás fontosságáról, hogy milyen alapanyagokat érdemes előnyben részesíteni, mit kell megnézni egy termék címkéjén ahhoz, hogy eldönthessük, az valóban egészséges-e.

Mindemellett pénzadománnyal támogatjuk az UNICEF kiszolgáltatott gyermekek egészséges táplálkozásáért folytatott munkáját.

Mert minden gyermeknek jár az esély a boldog, egészséges, kiegyensúlyozott gyermekkorra.