Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Vásárlói tájékoztató

 

Kedves Vásárlóink, 
A ROI DE TREFLE Francia sajtválogatás - Kecskesajt, 200 g termékének 2022.09.27-i és az azt megelőző fogyaszthatósági idejű tételeire az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. és beszállítója, a Pierre Meyer GmbH elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít.
További információért kérjük, kattintson.


Kedves Vásárlóink,
A Kockázott bacon 500 g termék L244 04.10.2022 tételére a szállító HUNGARO-FOOD 2009 KFT. és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít.
További információért kérjük, kattintson.

Mikroplasztik? Nem, köszönöm!

A szappanok és a hámlasztó termékek tisztító hatásának fokozása érdekében gyakran használnak a gyártók apró műanyagszemcséket - úgynevezett mikroplasztikot. Ez azonban nehezen lebontható és szűrhető a csatornarendszerben, így az élelmiszergyártásba is bekerülhet. Emiatt 2015 óta az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. sajátmárkás kozmetikai, testápoló és gyerekápolási termékeinél megszűntette a mikroplasztik használatát.  Ehelyett csak a természetes eredetű hámlasztó szemek használhatóak - például finomra őrölt sárgabarackmag.