Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Vásárlói tájékoztató

 

Kedves Vásárlóink, 
A ROI DE TREFLE Francia sajtválogatás - Kecskesajt, 200 g termékének 2022.09.27-i és az azt megelőző fogyaszthatósági idejű tételeire az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. és beszállítója, a Pierre Meyer GmbH elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít.
További információért kérjük, kattintson.


Kedves Vásárlóink,
A Kockázott bacon 500 g termék L244 04.10.2022 tételére a szállító HUNGARO-FOOD 2009 KFT. és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít.
További információért kérjük, kattintson.

Méhecskehotel Biatorbágyon

Az ALDI központban saját méhhotelt rendeztünk be, ahol 2016 tavaszától szárnyas „ALDI-dolgozók” ezrei köröznek majd szorgalmasan. Az otthonuk több méhkaptárból álló méhesház (méhhotel), kiválóan gondozott méhcsaládokkal. Legelőjük: a környező virágos rétek, erdők, parkok, közterületek.

Méheink február végéig a kaptárakban vészelték át a telet. Először a tavasz első napjaiban, 10 °C körüli hőmérsékletben, napsütésben rajzanak ki, hogy megkezdjék első tavaszi, úgynevezett tisztuló repülésüket.

Több ezer szárnyas ALDI dolgozó Biatorbágyon

A méhhotel számos méhcsaládnak és születendő új nemzedéknek biztosít helyet.  Az ALDI a méhhotellel nem a mézgyártásba szeretne bekapcsolódni; a méhecskék számára létrehozott méhesház (vagy méhhotel) elsősorban a méhek megóvásának fontosságát szimbolizáló jelkép.