Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 500 g brokkoli
  • 2 darab burgonya
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 kanál CUCINA NOBILE olívaolaj, extraszűz
  • 600 ml alaplé LE GUSTO zöldségleveskockából
  • 30 g tökmag
  • LE GUSTO só
  • LE GUSTO őrölt fekete bors
  • LE GUSTO üveges szerecsendió
  • 50 ml BIO NATURA Bio növényi ital, mandula

Elkészítés módja

  1. Megtisztítjuk és rózsáira szedjük a brokkolit, a burgonyát, a vöröshagymát és a fokhagymát tisztítás után apróra vágjuk.
  2. A hagymát és a fokhagymát egy lábasban olívaolajon üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a brokkolit és a burgonyát. Felöntjük a zöldségleveskockából készült alaplével és kb. 20 percig lassú tűzön főzzük.
  3. Egy serpenyőben megpirítjuk olaj nélkül a tökmagot.
  4. Amikor a burgonya is megpuhult, egy botmixer segítségével pürésítjük a levest. Sóval, borssal és egy csipet szerecsendióval ízlés szerint fűszerezzük, majd a mandulaitallal krémesítjük.
  5. Az elkészült levest pirított tökmaggal tálaljuk.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!