Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 600 g HÚSMESTER darált sertéshús
  • 60 ml BELLASAN napraforgó-étolaj
  • LE GUSTO jódozott vákuumsó
  • LE GUSTO őrölt fekete bors
  • chilipehely
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 kg CUCINA NOBILE passzírozott paradicsom
  • 220 g NATURE’S GOLD morzsolt csemegekukorica
  • 255 g NATURE’S GOLD vörösbab
  • 250 g CUCINA NOBILE lasagne tésztalap
  • 150 g MILFINA tejföl 12%
  • 250 g MILFINA trappista sajt

Elkészítés módja

  1. A darált húst egy serpenyőben az olajon megpirítjuk, ízlés szerint sóval, borssal és chilipehellyel fűszerezzük.
  2. Hozzáadjuk a megtisztított és apró kockákra vágott vöröshagymát, majd rövid ideig tovább pirítjuk.
  3. Hozzáöntjük a passzírozott paradicsomot és közepes lángon, időnként megkeverve, kb. 40 percig főzzük.
  4. A csemegekukorica és a vörösbab konzervek levét leöntjük, a konzerveket a raguhoz adjuk és még kb. 5 percen keresztül főzzük. Amennyiben szükséges, tovább fűszerezzük.
  5. Egy hőálló tálat kikenünk olajjal, majd a tésztalapokat és a chili con carnét felváltva a tálba rétegezzük úgy, hogy legfelül tésztalapok legyenek.
  6. A tejfölt egy kis sóval csomómentesre keverjük, a trappista sajtot lereszeljük.
  7. A legfelső lasagnelapokat megkenjük a tejföllel és megszórjuk a reszelt sajttal, majd 180 °C-ra előmelegített sütőben kb. 45 perc alatt készre sütjük.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!