Csirkés tésztasaláta
Elkészítési lépések megtekintése
Hozzávalók a következő recepthez 4 főre
- 300 g CUCINA NOBILE Farfalle tészta
- 125 g MILFINA tejföl 20% zsírtartalommal
- 20 g LE GUSTO majonéz
- 10 g LE GUSTO mustár
- 1 darab lila hagyma
- 300 g HÚSMESTER csirkecombfilé
- 1 tk LE GUSTO só
- 0,5 tk LE GUSTO őrölt fekete bors
- 3 kanál LE GUSTO csirke fűszersó
- 2 kanál BELLASAN napraforgó-étolaj
Elkészítés módja
- A tésztát háromszoros mennyiségű lobogó, sós vízbe tesszük, majd 15 perc alatt puhára főzzük.
- Amíg a tészta fő, a lila hagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk.
- Egy közepes méretű tálba kimérjük a tejfölt, a majonézt és a mustárt, majd a sóval és az őrölt fekete borssal alaposan elkeverjük.
- A felkockázott lila hagymát a masszához adjuk és jól összeforgatjuk.
- A csirkecombfilét 1x1 cm méretű darabokra vágjuk, a fűszerkeverékkel ízesítjük, majd 2 evőkanál olajon egy serpenyőben készre sütjük.
- Amikor a tészta megfőtt, leszűrjük, egy tálba tesszük, majd a kisült csirkecombfilével és a hagymás masszával jól összekeverjük.
- Az elkészült csirkés tésztasalátát tálalás előtt 2 órára a hűtőszekrénybe tesszük.
* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá litájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!