Fokhagymás mascarponés csirkecombok
Elkészítési lépések megtekintése
Hozzávalók a következő recepthez 4 főre
- HÚSMESTER csirkecomb
- BELLASAN napraforgó-étolaj
- LE GUSTO só, bors
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 darab paradicsom
- LE GUSTO petrezselyem
- 400 g KOKÁRDÁS mascarpone krém
- 80 ml MILFINA ESL tej 1,5%
- 4 gerezd fokhagyma
- 100 g MILFINA trappista sajt
Elkészítés módja
- A csirkecombokat egy forró serpenyőben kevés olajon körbepirítjuk, közben sózzuk, borsozzuk.
- A combokat egy hőálló serpenyőbe rakjuk.
- A vöröshagymát apróra, a paradicsomot cikkekre vágjuk és a csirkére szórjuk.
- A mascarpone krémet elkeverjük a tejjel, sóval, borssal, fokhagymával és a petrezselyemmel. Az öntetet a csirkecombokra kanalazzuk, megszórjuk kevés petrezselyemmel, a szeletelt fokhagymával és borssal.
- 180 fokos sütőben 30 percig sütjük, majd lereszeljük a sajtot, és megszórjuk vele a serpenyős csirke tetejét majd további 10 percig aranybarnára sütjük.
- Rizzsel vagy bármilyen más tetszőleges körettel tálaljuk.
* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá litájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!