Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • HÚSMESTER csirkecomb
  • BELLASAN napraforgó-étolaj
  • LE GUSTO só, bors
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 darab paradicsom
  • LE GUSTO petrezselyem
  • 400 g KOKÁRDÁS mascarpone krém
  • 80 ml MILFINA ESL tej 1,5%
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 100 g MILFINA trappista sajt

Elkészítés módja

  1. A csirkecombokat egy forró serpenyőben kevés olajon körbepirítjuk, közben sózzuk, borsozzuk.
  2. A combokat egy hőálló serpenyőbe rakjuk.
  3. A vöröshagymát apróra, a paradicsomot cikkekre vágjuk és a csirkére szórjuk.
  4. A mascarpone krémet elkeverjük a tejjel, sóval, borssal, fokhagymával és a petrezselyemmel. Az öntetet a csirkecombokra kanalazzuk, megszórjuk kevés petrezselyemmel, a szeletelt fokhagymával és borssal.
  5. 180 fokos sütőben 30 percig sütjük, majd lereszeljük a sajtot, és megszórjuk vele a serpenyős csirke tetejét majd további 10 percig aranybarnára sütjük.
  6. Rizzsel vagy bármilyen más tetszőleges körettel tálaljuk.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!