Gombaragus gnocchi
Elkészítési lépések megtekintése
Hozzávalók a következő recepthez 4 főre
- 150 g barna csiperkegomba
- 150 g csiperkegomba
- 150 g laskagomba
- 150 g portobello gomba
- 100 g sárgarépa
- 150 g vöröshagyma
- 1 csokor friss petrezselyem
- 350 ml MILFINA főzőtejszín 22%
- 100 g MILFINA kékpenészes sajt
- 500 g CUCINA NOBILE Gnocchi
- 10 g LE GUSTO só
- 5 g LE GUSTO őrölt fekete bors
- 50 ml BELLASAN napraforgó-étolaj
Elkészítés módja
- A hagymát és a répát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk.
- Egy serpenyőben olajat hevítünk, majd rádobjuk a zöldségeket, 5-6 perc alatt közepes lángon megpirítjuk őket.
- A gombákat megtisztítjuk, egyforma darabokra vágjuk. Hozzáadjuk a serpenyőben lévő zöldségekhez és sózzuk, borsozzuk.
- Amikor a gombák összeestek, felöntjük tejszínnel, ill. 1 dl vízzel.
- A gnocchit nyersen adjuk a szószhoz, s puhára főzzük benne.
- Amikor a gnocchi megfőtt, hozzáadjuk a szószhoz a kékpenészes sajtot és addig kevergetjük, míg a sajt el nem olvad benne.
- A gombaragus gnocchit melegen tálaljuk, díszítésképpen megszórjuk friss, aprított petrezselyemmel.
* Maximum 15 hozzávalót adhatsz hozzá listádhoz, ha többet szeretnél, kérjük, jelentkezz be!