Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • BELLASAN napraforgó-étolaj
  • 400 g HÚSMESTER csirkemellfilé
  • LE GUSTO só, bors
  • 250 g HAPPY HARVEST bulgur
  • 1 darab kígyóuborka
  • 3 darab paradicsom
  • 1 fej lilahagyma
  • 160 g HOLA! spanyol olívabogyó
  • 175 g MILFINA natúr görög krémjoghurt
  • 1 kanál LE GUSTO oregánó
  • 1 petrezselyem
  • 300 g CUCINA NOBILE mozzarella

Elkészítés módja

  1. Első lépésként egy serpenyőben kevés olajat hevítünk, majd közepesen erős lángon, kb. 3 perc alatt megpirítjuk benne a kb. 2,5 cm-es kockákra vágott csirkemellet. Pirítás közben sózzuk, borsozzuk.
  2. A quinoát vagy bulgurt a csomagoláson leírt főzési idő alatt, bő, enyhén sós, lobogó vízben puhára főzzük, majd leszűrjük, és hideg vízzel átmossuk.
  3. Az uborkát és a paradicsomot kb. 2 cm-es kockákra, a lila hagymát apró kockákra vágjuk, majd az olajbogyóval és a joghurttal, illetve a korábban megsütött csirkemellel együtt a quioához keverjük.
  4. Ízesítjük pici sóval, oregánóval és az apróra vágott petrezselyemmel.
  5. A sajtokat egy erős lángon hevített serpenyőben, oldalanként 1-2 perc alatt megpirítjuk.
  6. Tányérra szedjük a grillezett csirkesalátát, és mellé helyezzük a grillezett sajtokat.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá litájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!

Press Escape to dismiss this dialog