Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 2 darab citrom leve és héja
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 3 cm-es gyömbér
  • LE GUSTO só, bors
  • 4 kanál BELLASAN olívaolaj
  • 2 ALMARE SEAFOOD egész pisztráng
  • 1 petrezselyem
  • 250 g csiperkegomba
  • 250 g laskagomba
  • 5 kanál BELLASAN olívaolaj
  • LE GUSTO kakukkfű
  • LE GUSTO só, bors
  • 2 gerezd fokhagyma
  • LE GUSTO szerecsendió
  • 100 g friss bébispenót
  • 50 g MILFINA teavaj
  • 1 tk citromlé
  • 100 g HAPPY HARVEST (gabonaválogatás) köles

Elkészítés módja

  1. A halpáchoz egy nagy tálba reszeljük az egyik citrom héját, a fokhagymát és a gyömbért, majd összekeverjük fél citrom levével, sóval, borssal és az olívaolajjal.
  2. A másik citromot felkarikázzuk. A halba belemasszírozzuk a pácot, belerakjuk a citromszeleteket, és hagyjuk egy kicsit állni benne.
  3. A salátához a gombákat nagyobb darabokra tépkedjük, vagy vágjuk, és összekeverjük 2-3 evőkanál olajjal.
  4. Vaslapon elkezdjük magas hőmérsékleten pirítani. Megszórjuk a kakukkfűvel, és ha már megpirult, sózzuk, borsozzuk, majd belerakjuk egy nagy keverőtálba.
  5. A halat egy sütőpapírral bélelt alutálcára tesszük, berakjuk a 180-200 fokos grillbe, és lezárjuk. 20-25 perc alatt el is készül.
  6. Apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk. A citromkarikákat kivesszük a grillezett pisztrángból, mert ha benne marad, akkor keserű lehet tőle az íze.
  7. Egy kisebb lábasban 2-3 evőkanál olajon megfuttatjuk az apróra vágott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, ráreszeljük a szerecsendiót, és belekeverjük a spenótot. Ha összeesett a spenót, levesszük a tűzről.
  8. Belekeverjük a vajat, a citromlevet, a kölest és a megpirult gombákat is.
  9. A halat a gombás salival tálaljuk.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá litájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!

Press Escape to dismiss this dialog