Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 8 darab tejes kifli
  • 50 g BELLA darált mák
  • 800 ml KOKÁRDÁS kancsós tej 2,8%
  • 1 csomag BELLA pudingpor vaníliaízű
  • 100 g HAPPY HARVEST kristálycukor
  • 300 g GRANDESSA vaníliafagylalt

Elkészítés módja

  1. A kifliket ujjnyi vastag karikákra vágjuk és egy nagyobb tálba tesszük őket.
  2. A vaníliapudingot a cukorral egy lábasba tesszük, 300 ml tejjel csomómentesre keverjük. Hozzáadjuk a darált mákot és a maradék tejet, majd közepes lángon, folyamatosan kevergetve sűrűre főzzük.
  3. A mákos-pudingos öntetet a kiflikarikákra öntjük, és egy spatula segítségével összeforgatjuk őket.
  4. A kihűlt mákos gubát vaníliafagylalttal tálaljuk.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!