Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 1 kg ALMARE SEAFOOD egész pisztráng
  • 250 g ASIA GREEN GARDEN_jázminrizs
  • 100 g citrom
  • 50 g MILFINA Alpesi vaj
  • 10 g LE GUSTO_kapor
  • 35 g LE GUSTO só

Elkészítés módja

  1. A pisztrángot alaposan átmossuk, papírtörlővel szárazra töröljük, majd egy sütőpapírral kibélelt tepsire fektetjük.
  2. Minden oldalát megsózzuk, a belsejébe pedig citromkarikákat helyezünk.
  3. 180 °C-ra előmelegített sütőben, alsó-felső sütési móddal kb. 45 perc alatt készre sütjük a halat.
  4. Miközben a pisztráng sül, a jázminrizst kétszeres mennyiségű sós vízben feltesszük főzni. Miután puhára főtt, még melegen hozzákeverjük a vajat és a kaprot.
  5. A frissen sült pisztrángot a kapros jázminrizzsel tálaljuk.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!