Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 800 g HÚSMESTER sertéscomb
  • 900 g NATURE’S GOLD savanyú káposzta
  • 100 g vöröshagyma
  • 100 g paradicsom
  • 20 g LE GUSTO csemege fűszerpaprika
  • 20 g LE GUSTO só
  • 10 g LE GUSTO őrölt fekete bors
  • 10 g LE GUSTO őrölt kömény
  • 20 ml BELLASAN napraforgó-étolaj
  • 6 darab LE GUSTO babérlevél

Elkészítés módja

  1. A vöröshagymát megtisztítjuk, felkockázzuk. Egy közepes méretű lábasba olajat öntünk és alacsony hőfokon üvegesre pároljuk a hagymát.
  2. Amíg a hagyma párolódik, megtisztítjuk és felkockázzuk a paradicsomot, majd a hagymához adjuk.
  3. Feldaraboljuk a sertéscombot 1x1 cm nagyságú kockákra és ha a paradicsom már levet engedett, hozzáadjuk a húst és a fűszereket, alaposan összekeverjük.
  4. Amikor a hús minden oldala kifehéredett, felöntjük 2 dl vízzel.
  5. A savanyú káposztát átmossuk 2-3 alkalommal, majd a húshoz adjuk. 6 darab babérlevéllel ízesítjük, alaposan átkeverjük.
  6. Felöntjük annyi vízzel, ami éppen ellepi, majd fedő alatt 30 perc alatt puhára főzzük a székelykáposztát.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!