Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 5 főre

  • 70 g HAPPY HARVEST szezámmag
  • 20 g ENJOY FREE - MILFINA laktózmentes vaj
  • 1 darab GOLDLAND tojás
  • 100 g HAPPY HARVEST nádcukor
  • 3 kanál ENJOY FREE gluténmentes liszt
  • 3 kanál GOLDÄHREN étkezési kukoricakeményítő
  • 0,5 tk LE GUSTO tengeri só

Elkészítés módja

  1. A szezámmagot egy forró serpenyőben folyamatos kevergetés közben néhány perc alatt megpirítjuk.
  2. A vajat a tojással és a nádcukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a gluténmentes lisztet, az étkezési keményítőt és a sót, végül a kihűlt szezámmagot is a masszához keverjük.
  3. A sütőt 175 °C-ra előmelegítjük.
  4. Egy sütőpapírral bélelt tepsire teáskanálnyi kupacokat formázunk a tésztából és az előmelegített sütőben kb. 7 - 8 perc alatt készre sütjük a tallérokat.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!