Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 800 g HÚSMESTER pulykamellfilé
  • 450 g NATURE'S GOLD Brokkoli
  • 500 ml KOKÁRDÁS UHT főzőtejszín 10%
  • 250 g BON_RI konyhakész hosszúszemű rozs (főzőtasakban)
  • 35 g LE GUSTO jódozott vákuumsó
  • 10 g LE GUSTO fokhagyma-granulátum
  • 10 ml BELLASAN napraforgó-étolaj
  • 10 g LE GUSTO fűszerkeverék szárnyasokhoz

Elkészítés módja

  1. A pulykamellet vékony szeletekre vágjuk, majd a szárnyas fűszerkeverékkel ízesítjük. Egy serpenyőben olajat hevítünk, a pulykamellszeletek mindkét oldalát megpirítjuk benne, majd félretesszük a húst.
  2. A serpenyőbe a hús helyére a brokkolit tesszük, 2 percig sütjük.
  3. A brokkolit felöntjük a tejszínnel, ízlés szerint fokhagyma-granulátummal, sóval és borssal ízesítjük. Visszahelyezzük a pulykamellszeleteket is a tejszínbe és puhára főzzük.
  4. Amíg a hús elkészül, addig bő, sós vízben megfőzzük a rizst, melyet végül a tejszínes pulykamellfiléhez tálalunk.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!