Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 500 g burgonya
  • 4 fej vöröshagyma
  • 4 darab sárgarépa
  • 500 ml Alaplé (LE GUSTO zöldségleveskocka)
  • 1 csokor friss petrezselyem
  • LE GUSTO só
  • LE GUSTO bors
  • LE GUSTO rozmaring
  • LE GUSTO kakukkfű
  • 1 kg HÚSMESTER csirkecomb
  • 4 kanál LE GUSTO mustár
  • 3 kanál CASTELLO balzsamecet
  • 3 kanál BELLASAN napraforgó-étolaj

Elkészítés módja

  1. A csirkecombot megtisztítjuk, kettévágjuk.
  2. A csirkecombhoz való fűszereket, a mustárt, a balzsamecetet és az étolajat összekeverjük, bepácoljuk vele a csirkecombokat, majd pár evőkanál olajon a csirkecombokat oldalanként kb. 3-5 perc alatt hirtelen megsütjük.
  3. A zöldségeket megtisztítjuk és kockára vágjuk.
  4. Egy nagy tepsire pakoljuk a kockára vágott zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a fűszerekkel, ráöntjük az alaplevelet és rárakjuk a csirkecombokat.
  5. Lefedjük alufóliával és 200 fokra előmelegített sütőben 45-60 percig sütjük.
  6. Ezután levesszük a fóliát, a húsokat félrehúzzuk, hogy a zöldségek is meg tudjanak pirulni.
  7. Leöntjük alóla a szaftot és még további 20 percig sütjük.
  8. A szaftot egy gyorsforralóban leredukáljuk, és ha megsült a hús, megkenjük vele, a végén pedig friss petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

Tipp

  • A burgonya mellett használhatunk édesburgonyát és friss fűszernövényeket is!

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!