Tonhalas quasedilla
Elkészítési lépések megtekintése
Hozzávalók a következő recepthez 4 fő
- 2 darab AMERICAN tortilla wraps
- 3 kanál MILFINA friss sajt
- 150 g ALMARE SEAFOOD natúr tonhalfilé
- 2 kanál NATURE'S GOLD morzsolt csemegekukorica
- 5 darab HOLA! spanyol olívabogyó
- LE GUSTO bors
- 1 darab újhagyma
- 0,25 citrom leve
- 80 g MILFINA trappista sajt
- 2 kanál MILFINA 12%-os tejföl
- 0,25 csokor petrezselyem
Elkészítés módja
- A tonhalas quesadilla elkészítéséhez a tortillalapokat megkenjük a krémsajttal, rászórjuk a lecsepegtetett tonhalat és kukoricát, a felszeletelt olívabogyókat, a borsot és a felkarikázott újhagymát.
- Meglocsoljuk pár csepp citromlével, ráreszeljük a sajtot, és félbehajtjuk a tortillalapot.
- Közepesen forró sima vagy grillserpenyőbe rakjuk a félbehajtott tortillákat, és mindkét oldalukat ropogósra sütjük pár perc alatt.
- Tejföllel és friss petrezselyemmel tálaljuk.
* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá litájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!