Bővített grilltermék-választékkal készül az ALDI a nyárra

Biatorbágy, 2023.06.21. Az ALDI Magyarország a grilltermékek, szezonális finomságok rendkívül gazdag kínálatával, közel 150 termékkel készül az igazi nyári szezonra, hogy a közös sütögetések, bográcsos főzés nem csak közösségi, hanem valódi gasztronómiai élményt is jelentsenek vásárlói számára – megfizethető áron: egy kiadós grillvacsora akár 500 forint/főtől is elkészíthető az ALDI termékeiből.

Az ALDI, „Az Év Frisshús Kereskedője 2023” cím idei nyertese tudja, mi kell ahhoz, hogy a családdal, barátokkal való közös grillezés igazi gasztronómiai élménnyé váljon: az általa kínált minőségi, pénztárcabarát termékek teremtik meg ehhez a megbízható hátteret, amelyekkel mindig kedvező áron lehet biztosítani a társasági, családi eseményeket.

Az áruházlánc rendkívül gazdag grillválasztékában megtalálhatóak a legkedveltebb márkatermékek és a – jelentős árelőnyt biztosító – sajátmárkás termékek is.

Az ALDI kiemelt figyelmet fordít arra, hogy minden élethelyzetben megfizethető élelmiszereket és non-food termékeket kínáljon vásárlói számára. Az áruházlánc termékeiből egy grillvacsora akár 500 forint/főtől elérhető, amely péksüteményt, magyaros, fokhagymás vagy sajtos ízű, 6 darabos BBQ grillkolbászt 799 forint/csomag áron és BBQ szószt is magában foglal. Ha valaki pácolt csirkehúst választana nyáresti fogásként, annak sem kell sokkal többet fizetnie, hiszen ennek az alapanyagai is kevesebb mint 600 forint/főtől elérhetők: az 1 kilogrammos kiszerelésű, magyaros, vagy fokhagymás-zöldfűszeres BBQ Csirkegrilltál már 1899 forint/csomagtól kapható.

A szortimentnek részét képezik a grillezéshez szükséges grilleszközök és kiegészítők, mint a grillnyárs, a grillapát, a brikett, a kukoricacső-tartó, a grillrács tisztításra alkalmas fémkefe, vagy a hagyományos kerti sütögetéshez, főzéshez elengedhetetlen bogrács és tárcsa. Ezen kívül elérhetők a nagyobb társaságot is kiszolgáló, a fenntarthatósági szempontokat ugyancsak figyelembe vevő alapanyagokból készülő tányérok és evőeszközök, a különféle fűszersók, pácok és natúr fűszerek is.

A már felélesztett grillre, a perzselő parázsra pedig mehetnek a többféle ízesítésben elérhető grillsajtok, amelyek között megtalálható – többek között – a camembert, a gouda, a mozzarella és a scamorza. Az ALDI üzleteiben a grillezéshez a vásárlók alacsony áron választhatják a marhahús steakeket, vagy a pácolt sertés- és csirkehúsokat is, amelyek kínálatában minden kedvelt ízvilág megjelenik: a többféle kiszerelésben kapható termékek a közkedvelt magyaros, fűszeres-fokhagymás, gíroszos és mézes-mustáros ízekben érhetők el. A grillkolbászok széles választékában szintén minden vásárló megtalálhatja az igényeinek, ízlésének megfelelőt, a klasszikus grillkolbászok mellett a pulykakolbásztól a bratwurstig, a grillerektől a minivirslikig terjed a kínálat. Az ízskála itt is bőséges, többek között mustáros, mediterrán, barbecue, sajtos-baconös, jalapeno, curry, chili, fokhagyma, Provence-i ízvilág is szerepel a választékban.

A grillhúsok, kolbászok és sajtok mellett a pékáruk választéka ugyancsak a szezonhoz igazodik, az AZON MELEGÉBEN látványpékség kínálatában, valamint a szezonális termékek számára fenntartott állványokon minden, a grillezéshez elengedhetetlen péksütemény megtalálható. A többféle hamburgerzsemle mellett, a helyben sütött AZON MELEGÉBEN választék részeként elérhető császárzsemle, rozsos buci, rusztikus bagett, lepénykenyér, craft buci, Long-bun hot-dog kifli, nosztalgia kifli vagy épp sajtos snack rúd is tökéletes kiegészítője lehet bármilyen sütögetésnek, grillezésnek, bográcsozásnak.

A húsokkal harmonizáló, a salátákhoz kínált mártások, szószok gazdag kínálata is megtalálható az ALDI üzleteiben. A fűszeres mártások, a mediterrán vidékekre jellemző ízvilágú krémek, az intenzív ajvár és a hűs tzatziki mellett mustárkülönlegességeket is választhatnak a vásárlók a sült finomságok mellé.

A grillezés, a közös grillparti persze akkor az igazi, ha van egy kis grillezhető mályvacukor, amit a hamvadó parázs fölé tarthatunk, és ha akad a mélyhűtőben legalább egy jó nagy doboznyi jégkrém, amit kiporciózva kínálhatunk. Az ALDI-ban természetesen a grillhangulathoz hozzátartozó szezonális desszertek is megtalálhatóak, a süthető marshmallow, illetve a jégkrémek gazdag választéka minden üzletben elérhető. A klasszikus ízvilágú és izgalmas újdonságokat is tartalmazó jégkrém választék részét képezik a tégelyes és pálcikás kiszerelésű változatok, illetve a vegán, tejmentes, cukormentes fagylaltok is, hiszen az áruházlánc az ételintoleranciával élők számára az igényeiknek megfelelő, mentes desszerteket is kínál.

Balatoni szezon – gazdag szezonális kínálat, non-food termékek külön sátorban

Az ALDI a nyári szezonban kiemelt figyelmet szentel a magyar turisztikai régiókban található üzleteinek. A nyaralók számára fontos, hogy minőségi és változatos termékeket találjanak a bevásárlás során, így az áruházlánc szezonális kínálata szem előtt tartja ezeket az igényeket. Az áruházlánc a Balaton környéki üzleteiben ismét bővített termékválasztékkal, köztük non-food termékkel, fagylaltokkal, grilltermékekkel és helyi borokkal készül a fő nyaralási szezonra. Balatonlellén, Gárdonyban, Szántódon, Siófokon és Balatonalmádiban található üzletei a nyári időszakban egy parkolóban felállított, légkondicionált sátorral bővülnek, ahol a nem-élelmiszer jellegű termékek, így például szerszámok, kerti eszközök, strandfelszerelések, ruházat és háztartási termékek is elérhetőek lesznek.

Az ALDI a diszkontfilozófia megalkotójaként kiváló minőségű élelmiszereket és non-food termékeket biztosít vásárlói számára a lehető legkedvezőbb áron. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első boltját Magyarországon, jelenleg 167 áruházzal áll a vásárlók rendelkezésére, és több mint 6000 főt foglalkoztat. A vállalat ALDI UTAZÁS márkanév alatt egyéni és csoportos utazások, szállások széles körét kínálja online platformon, továbbá öt üzletének parkolójában diszkontbenzinkutakkal várja a vásárlókat. Az ALDI mind biatorbágyi logisztikai központjának, mind pedig saját tulajdonú boltjainak teljes áramszolgáltatását zöldárammal biztosítja. A vállalat frisshús-kínálatának fejlesztéséért „Az Év Friss Húsáru Kereskedője 2023”, az általa létrehozott 1300 munkahelyért és jóléti intézkedéseiért „Az Év Munkáltatója az FMCG Kiskereskedelemben 2023”, a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyet elnyert nagyszámú termékéért „Az Év Boltja 2023 NÉBIH KMÉ különdíjat” kapta.
Az ALDI Magyarország negyedik alkalommal kapta meg a Német–Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara „Megbízható Munkaadó” díját. A vállalatról bővebb információ a www.aldi.hu honlapon található.

Sajtófotók az alábbi oldalról tölthetők le: https://www.aldi.hu/hu/az-aldirol/sajtoszoba/fotogaleria.html