Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Vásárlói tájékoztató


Kedves Vásárlóink,
A HAPPY HARVEST Aszalt sárgabarack 200g  termékre a szállító (Frutree s.r.o.) és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít.

További információért kérjük, kattintson.

Mi is bekerültünk a Forbes Levegő összeállításába!

Három projektünk is bekerült a Forbes Levegő összeállításába, amiben a legizgalmasabb, legjobb hazai fenntarthatósági projekteket vették górcső alá. A magazin életében is újdonságnak számító válogatásban összesen 20 példamutató cég és a hozzájuk kapcsolódó projektek bemutatására vállalkoztak.

A beérkező projektek közül egy szigorú szabályrendszer szerint dolgozó öttagú szakértői zsűri választott, az ő szakmai ítéletük alapján került összeállításra a végleges lista, amelyben – egyedüli kiskereskedelmi láncként – három fenntarthatósági projektünkkel is helyet kaptunk.

Mindezek fontos elemei a vállalatunk zöldebbé tételének, fenntartható működésünknek. A szelektív hulladékgyűjtésben nagy áttörést jelentő, a vásárlók által is nagyra értékelt sütőolaj visszagyűjtési projekt mellett a magas hatásfokkal végzett élelmiszermentés és az e-kamion bevezetése is szerepel a Forbes Levegő összeállításában.

Számunkra megtisztelő és fontos, hogy szerepelünk a Forbes listáján, újabb megerősítése annak, hogy a fenntarthatóság felé tett lépéseink megfelelőek és jó irányba hatnak. Vállalatunk környezetvédelmi projektjei igen sokrétűek, a fent említett három projekt mellett számos meghatározott cél kapcsán törekszünk – a vállalati szinten már elért karbonsemlegesség mellett – a lehető legtöbbet tenni a környezet védelme érdekében.

Tegyünk ma a holnapért!