Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Vásárlói tájékoztató


Kedves Vásárlóink,
A HAPPY HARVEST Aszalt sárgabarack 200g  termékre a szállító (Frutree s.r.o.) és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít.

További információért kérjük, kattintson.

Miben segíthetünk?

Mi a ROKSH? Mire való?

A ROKSH által üzemeltett https://www.roksh.com/aldi/kezdooldal és https://shop.aldi.hu/ oldalak, valamint a ROKSH mobil applikáció olyan online bevásárlást támogató felületek, amelyek célja, hogy felhasználói gyorsan és egyszerűen meg tudják rendelni a számukra legmegfelelőbb termékeket. A kívánt bolt kiválasztása után kedvére válogathat, kereshet terméknév, márkanév, egyéb jellemzők alapján, megnézheti a termékek fotóit, elolvashatja a termékleírásokat. Létrehozhat, megoszthat bevásárlólistát és a kedvenc termékeit is elmentheti. A ROKSH a kiválasztott boltból összeállított kosarát házhoz szállítja az Ön által kiválasztott időpontban.
A ROKSH elérhető a https://www.roksh.com/aldi/kezdooldal és https://shop.aldi.hu/ címeken, valamint a mobileszközökről igénybe vehető ROKSH applikáción keresztül. Android alkalmazás letöltése, iOS alkalmazás letöltése

Hasznosnak találta a tartalmat?

Köszönjük a visszajelzését!