Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Harmadszor is bért emel az ALDI, 1000 új munkahely a vállalatnál 

Biatorbágy, 2022.12.21. – Az ALDI Magyarország 12 hónapon belül a harmadik béremeléséről döntött. A vállalat dolgozói az értékesítési, logisztikai és irodai munkakörökben – néhány kivételtől eltekintve – egységesen újabb 10%-os béremelésben részesülnek 2023. január 1-jétől. Ezzel egyes területeken 37%-kal növelte béreit az áruházlánc mindössze 12 hónap alatt, így munkatársai reálbére is jelentősen emelkedett. A logisztikai területen a minimálbér kétszeresét is meghaladja a kezdőbér. Az ALDI a tervezettnél jóval több, közel 1000 új munkahelyet hozott létre Magyarországon alig egy éven belül, így már több mint 6000 főnek biztosít kiszámítható karriert és a magas inflációs környezetben is stabil megélhetést. 

Bővebben

10% feletti mennyiségi növekedés az ALDI magyar frisshús-értékesítésében

Biatorbágy, 2022.11.03. – Egy évvel ezelőtt döntött úgy az ALDI Magyarország, hogy kizárólag magyar friss húst kínál valamennyi üzletében. Az azóta eltelt 12 hónapban 10%-nál is nagyobb mértékben nőtt a vállalat által értékesített magyar friss hús mennyisége, amely immár meghaladja a 11 000 tonnát. 

Bővebben


ALDI UTAZÁS: idén hat hónap alatt elérte a Covid előtti szintet a foglalások száma 

Biatorbágy, 2022.08.23. Sok utas választotta az idén 5 éves ALDI UTAZÁS-t 2022 első féléve során: 2022-ben hat hónap alatt több foglalás érkezett, mint a Covid előtt időszakban egy év alatt. Változott a legnépszerűbb úti célok sorrendje is, idén Horvátországba utaznak a legtöbben.

Bővebben


Újabb szolgáltatás az ALDI-üzleteknél: minden második áruháznál elérhető FOXPOST csomagautomata

Biatorbágy, 2022.07.11. –  Az ALDI Magyarország további szolgáltatással bővíti üzleteit: az áruházlánc megállapodást kötött csomagautomaták telepítéséről a FoxPost Zrt.-vel. 

Bővebben


Rendkívüli, évközi béremelés: 8-19%-kal növeli béreit az ALDI 

Biatorbágy, 2022.06.30. – Az ALDI Magyarország rendkívüli, évközi béremelésről döntött. A vállalat célja, hogy a növekvő infláció mellett megőrizze munkatársai bérének reálértékét, ezért a januári, egységesen 8%-os béremelés után július 1-jétől – pozíciótól függően – további 8-19%-kal emeli munkatársai fizetését.

Bővebben


A dinnye esetében is magyar forrásra áll át az ALDI

Biatorbágy, 2022.06.29. – Az ALDI Magyarország július 1-jétől csak magyar dinnyét vesz át biatorbágyi raktárában, így napokon belül valamennyi üzletében hazai forrásból érkező görög- és sárgadinnyét kínál vásárlói számára. Az idei évben az ALDI Magyarország exportlehetőséget is biztosít a magyar dinnyetermelőknek: a Hofer szlovéniai hálózatának kínálatába kerülhet be a kiváló minőségű magyar dinnye.

Bővebben

Duplázott az ALDI: két kategóriában is elnyerte az Év Boltja címet

Biatorbágy, 2022.06.23. – Rangos díjakat nyert az ALDI Magyarország: Az „Az Év Boltja 2022” versenyen két kategóriában végzett az élen, így az Év Friss Pékáru Kereskedője kitüntető cím mellett immár sorozatban másodszor kapta meg az Év Környezettudatos Kereskedője díjat is.

Bővebben

 

Ismét bolti árakon települ ki a fesztiválokra az ALDI

Biatorbágy, 2022.06.10. – Az ALDI évek óta elkötelezett támogatója és meghatározó szereplője a közösségi eseményeknek. Az idei évben számos sporteseményen és a magyar fesztiválszezon rendezvényein találkozhatnak a résztvevők az áruházlánc kínálatával a megszokott, alacsony bolti árakon, így a vállalat továbbra is segíti a pénztárcabarát kikapcsolódást. 

Bővebben

300 informatikai munkahelyet hoz Magyarországra az ALDI

Biatorbágy, 2022.05.24. – Folytatja dinamikus bővülését, és megduplázza létszámát Magyarországon az ALDI informatikai szolgáltatásokat végző leányvállalata, az ALDI International IT Services Kft.

Bővebben


Félmillió forint fölé emeli béreit az ALDI a balatoni üzleteiben

A nyár érkeztével a magyar turisztikai régiók kiemelt szerephez jutnak. Az ALDI az ott élők és a régiókban nyaralni, pihenni vágyó vendégek igényeit figyelembe véve alakítja szezonális választékát, számos intézkedéssel biztosítva a gondtalan bevásárlás lehetőségét.

Bővebben

Budapesten tart toborzó eseményt az ALDI – 100 nyitott állással várják a fővárosi és Pest megyei álláskeresőket

Újabb lépéssel mutatkozik be az ALDI Magyarország jövőbeli munkavállalói számára. A vállalat eddig áruházaknál tartott nyílt napokat, most viszont toborzó eseményt tart a fővárosban, amelyen bármely álláskereső részt vehet.

Bővebben

Az ALDI valamennyi üzletében elfogadja a SZÉP-kártyát

Az ALDI Magyarország bővítette az üzleteiben használható fizetőeszközök körét. A jogszabályi keretek értelmében 2022. február 1. és május 31. között immár a Széchenyi Pihenőkártya (SZÉP-kártya) minden alszámlájáról lehet élelmiszert vásárolni.

Bővebben

A Covid előtti szinten a foglalások száma az ALDI UTAZÁSNÁL – kiterjeszti a pénzvisszafizetési garanciát a cég

Jelentős mértékben bővült az ALDI UTAZÁS forgalma 2021-ben, az év utolsó részében már több foglalás érkezett, mint a pandémia előtti év hasonló időszakában.

Bővebben

Infláció feletti mértékben emeli béreit az ALDI, a boltvezetők bére akár az 1 millió forintot is meghaladhatja

Valamennyi munkakörben egységesen 8%-kal emeli munkatársai bérét az ALDI Magyarország.

Bővebben