Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Vásárlói tájékoztató


Kedves Vásárlóink,
Az ENJOY FREE! Puffasztott rizsszelet 100 g  termékre a szállító (Planta Medicia Kft.) és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít.

További információért kérjük, kattintson.

Hatodik születésnapját ünnepli idén az ALDI Utazás

Hat évvel ezelőtt indult útjára az ALDI Utazás Magyarországon, amely a legjobb ár-érték arány mellett kínál egyéni és csoportos utazásokat a világ minden pontjára, és az olcsóbb utakat keresők mellett az egyedi lehetőségek iránt érdeklődők is megtalálják az igényeiknek megfelelő ajánlatokat. A születésnappal egyidejűleg elindult az ALDI Utazás hivatalos Facebook- és Instagram-oldala is, amelyhez egy 6 héten át tartó nyereményjáték társul. Bővebben

Utazási szokások – kutatás: ennyit költenek a magyarok nyaralásra 2023-ban

Az ALDI UTAZÁS megbízásából készült országos reprezentatív felmérés szerint a gazdaságilag aktív korú magyarok körében nőtt azok száma, akik 2023-ban belföldi vagy külföldi utat terveznek. Az utazók mintegy 60%-a belföldi, közel 30%-a külföldi célállomást választ, és háztartásonként átlagosan 338 000 forintot szánnak az utazásra. 
Bővebben

Harmadával nagyobb lesz idén az ALDI üzlete a Szigeten

Az ALDI évek óta elkötelezett támogatója, partnere a közösségi sporteseményeknek, fesztiváloknak. Az idei évben is számos sportrendezvényen és meghatározó magyar fesztiválokon találkozhatnak a résztvevők az áruházlánc kínálatával, saját márkás termékeivel, amelyekkel a vállalat hozzájárul a pénztárcabarát kikapcsolódáshoz.
Bővebben

Díjeső az ALDI-nál

Az ALDI Magyarország ismét kiemelkedő eredményt ért el a Store Insider szaklap Év Boltja pályázatán. A vállalat összesen három kategóriában végzett első helyen, így „Az Év Friss Húsáru Kereskedője”, „Az Év Munkáltatója az FMCG Kiskereskedelemben” díjak mellett „Az Év Boltja 2023 NÉBIH különdíjat” is elnyerte.
Bővebben

Az ALDI a TikTok-on is menő – egymillió lájkoló nem tévedhet

Az ALDI Magyarország tiktokos tartalmaira adott rajongói, követői lájkok száma a napokban átlépte a bűvös egymilliót, ezzel is bizonyítva, hogy az áruházlánc ezen a viszonylag friss, főleg a fiatalabb korosztályok által látogatott platformon is megtalálta a maga közönségét, aki vevő a tartalmaira és termékeire.

Bővebben


Az ALDI negyedszer is megkapta a „Megbízható Munkaadó” díjat

Az ALDI Magyarország humánerőforrás tevékenységével 2017 óta immár negyedik alkalommal érdemelte ki a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) elismerését, a „Megbízható Munkaadó 2023/2024“ kitüntető címet.
Bővebben

Tovább emeli béreit balatoni üzleteiben az ALDI 

A nyár beköszöntével mindenki igyekszik kikapcsolódni és feltöltődni. Az ALDI szeretne hozzájárulni a gondtalan nyaraláshoz, ezért kiemelt figyelmet szentel a magyar turisztikai régiókban található üzleteinek. 
Bővebben


240 milliárd forint értékű beruházás, több mint 6000 munkahely: 15. jubileumát ünnepli az ALDI

Jubileumot ünnepel az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. Az ALDI SÜD csoport leányvállalataként 15 évvel ezelőtt nyitotta meg a cég első öt magyarországi üzletét Debrecenben, Gyulán, Nyíregyházán, Pécsett és Piliscsabán.

Bővebben

Utánvételes fizetési lehetőséggel és non-food termékkínálattal bővül az ALDI Online bevásárlás

Új felületen, még több termék várja az ALDI Online vásárlást igénybe vevő vásárlókat, akik immár bankkártyás fizetésű utánvéttel is kiegyenlíthetik rendelésüket a ROKSH-on keresztül. 

Bővebben

3 milliárd forintos beruházás az ALDI-nál: országszerte minden üzletet érintő modernizáció 

Az összes magyarországi üzletét érintő beruházást jelentett be az ALDI Magyarország. A modernizáció során új húshűtőkkel látja el áruházait a vállalat, így nagyobb árukínálat lesz elérhető kisebb helyen. 

Bővebben

26% és 44% közötti béremelés egy év alatt az ALDI informatikai leányvállalatánál

Az ALDI International IT Services Kft. újabb béremelést hajtott végre. A vállalat 2023 elejétől további 10%-kal növelte munkatársai bérét, így egy év alatt pozíciótól függően 26% és 44% között emelkedtek a fizetések a cégnél. Az alapfizetésen felül a cég munkavállalói ezentúl havi bruttó 50 000 forintot kapnak a második használt idegen nyelv után. 

Bővebben