Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Az ALDI a vásárlói igények és a jogszabályok alapján határozza meg nyitvatartását

Az ALDI Magyarország 2008-as magyarországi piacra lépése óta a mindenkor hatályos jogszabályok, illetve fogyasztói igények alapján, munkatársai érdekeinek figyelembevételével hozza meg döntését üzleteinek nyitvatartásáról. 
Bővebben

Debrecenben nyitja meg harmadik magyarországi IT-szolgáltatóközpontját az ALDI

Az ALDI International IT Services Kft. informatikai szolgáltatásokat nyújtó központot nyit Debrecenben. Az 1,2 milliárd forintos beruházás során 50 új munkahely jön létre. Az állások többsége távmunkából is végezhető. Több idegen nyelven beszélő pályakezdők mellett szenior informatikai szakemberek számára nyújt karrierlehetőséget a cég.
Bővebben

Ikonikus szóviccek, több mint félmilliárd megjelenés: 10 éves az ALDI Facebook-oldala

10 éve született meg az ALDI Magyarország első Facebook-bejegyzése, az áruházlánc ekkor kezdte meg közvetlen kommunikációját ezen a közösségimédia-platformon. Az ALDI profilján rendszeresen megosztott képes szóviccek sikerét jól mutatja, hogy aktuális és szellemes tartalmaira ma már mintegy félmillióan kíváncsiak, és számos poszt ikonikussá vált. 
Bővebben

Munkaerő-megtartás: díjat kapott az ALDI informatikai cége

Az ALDI International IT Services Kft. (AIIS) az ALDI SÜD vállalatcsoport számára nyújt informatikai támogatást Magyarországról. A közel 700 főt foglalkoztató cég dinamikusan bővült az elmúlt öt év során. Az új munkahelyek létrehozása mellett az AIIS kiemelt figyelmet fordít a munkaerő megtartására annak érdekében, hogy az ALDI SÜD leányvállalatai világszerte magas színvonalon tudják kiszolgálni a vásárlókat. 
Bővebben

Hatodik születésnapját ünnepli idén az ALDI Utazás

Hat évvel ezelőtt indult útjára az ALDI Utazás Magyarországon, amely a legjobb ár-érték arány mellett kínál egyéni és csoportos utazásokat a világ minden pontjára, és az olcsóbb utakat keresők mellett az egyedi lehetőségek iránt érdeklődők is megtalálják az igényeiknek megfelelő ajánlatokat. A születésnappal egyidejűleg elindult az ALDI Utazás hivatalos Facebook- és Instagram-oldala is, amelyhez egy 6 héten át tartó nyereményjáték társul. Bővebben

Utazási szokások – kutatás: ennyit költenek a magyarok nyaralásra 2023-ban

Az ALDI UTAZÁS megbízásából készült országos reprezentatív felmérés szerint a gazdaságilag aktív korú magyarok körében nőtt azok száma, akik 2023-ban belföldi vagy külföldi utat terveznek. Az utazók mintegy 60%-a belföldi, közel 30%-a külföldi célállomást választ, és háztartásonként átlagosan 338 000 forintot szánnak az utazásra. 
Bővebben

Harmadával nagyobb lesz idén az ALDI üzlete a Szigeten

Az ALDI évek óta elkötelezett támogatója, partnere a közösségi sporteseményeknek, fesztiváloknak. Az idei évben is számos sportrendezvényen és meghatározó magyar fesztiválokon találkozhatnak a résztvevők az áruházlánc kínálatával, saját márkás termékeivel, amelyekkel a vállalat hozzájárul a pénztárcabarát kikapcsolódáshoz.
Bővebben

Díjeső az ALDI-nál

Az ALDI Magyarország ismét kiemelkedő eredményt ért el a Store Insider szaklap Év Boltja pályázatán. A vállalat összesen három kategóriában végzett első helyen, így „Az Év Friss Húsáru Kereskedője”, „Az Év Munkáltatója az FMCG Kiskereskedelemben” díjak mellett „Az Év Boltja 2023 NÉBIH különdíjat” is elnyerte.
Bővebben

Az ALDI a TikTok-on is menő – egymillió lájkoló nem tévedhet

Az ALDI Magyarország tiktokos tartalmaira adott rajongói, követői lájkok száma a napokban átlépte a bűvös egymilliót, ezzel is bizonyítva, hogy az áruházlánc ezen a viszonylag friss, főleg a fiatalabb korosztályok által látogatott platformon is megtalálta a maga közönségét, aki vevő a tartalmaira és termékeire.

Bővebben


Az ALDI negyedszer is megkapta a „Megbízható Munkaadó” díjat

Az ALDI Magyarország humánerőforrás tevékenységével 2017 óta immár negyedik alkalommal érdemelte ki a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) elismerését, a „Megbízható Munkaadó 2023/2024“ kitüntető címet.
Bővebben

Tovább emeli béreit balatoni üzleteiben az ALDI 

A nyár beköszöntével mindenki igyekszik kikapcsolódni és feltöltődni. Az ALDI szeretne hozzájárulni a gondtalan nyaraláshoz, ezért kiemelt figyelmet szentel a magyar turisztikai régiókban található üzleteinek. 
Bővebben


240 milliárd forint értékű beruházás, több mint 6000 munkahely: 15. jubileumát ünnepli az ALDI

Jubileumot ünnepel az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. Az ALDI SÜD csoport leányvállalataként 15 évvel ezelőtt nyitotta meg a cég első öt magyarországi üzletét Debrecenben, Gyulán, Nyíregyházán, Pécsett és Piliscsabán.

Bővebben

Utánvételes fizetési lehetőséggel és non-food termékkínálattal bővül az ALDI Online bevásárlás

Új felületen, még több termék várja az ALDI Online vásárlást igénybe vevő vásárlókat, akik immár bankkártyás fizetésű utánvéttel is kiegyenlíthetik rendelésüket a ROKSH-on keresztül. 

Bővebben

3 milliárd forintos beruházás az ALDI-nál: országszerte minden üzletet érintő modernizáció 

Az összes magyarországi üzletét érintő beruházást jelentett be az ALDI Magyarország. A modernizáció során új húshűtőkkel látja el áruházait a vállalat, így nagyobb árukínálat lesz elérhető kisebb helyen. 

Bővebben

26% és 44% közötti béremelés egy év alatt az ALDI informatikai leányvállalatánál

Az ALDI International IT Services Kft. újabb béremelést hajtott végre. A vállalat 2023 elejétől további 10%-kal növelte munkatársai bérét, így egy év alatt pozíciótól függően 26% és 44% között emelkedtek a fizetések a cégnél. Az alapfizetésen felül a cég munkavállalói ezentúl havi bruttó 50 000 forintot kapnak a második használt idegen nyelv után. 

Bővebben