Az ALDI a vásárlói igények és a jogszabályok alapján határozza meg nyitvatartását

Biatorbágy, 2023.12.08. – Az ALDI Magyarország 2008-as magyarországi piacra lépése óta a mindenkor hatályos jogszabályok, illetve fogyasztói igények alapján, munkatársai érdekeinek figyelembevételével hozza meg döntését üzleteinek nyitvatartásáról.

Az ALDI a fogyasztói és munkatársi igények lehető legszélesebb körének figyelembevételével alakítja működését. A vállalat évek óta tapasztalja a magyar vásárlók részéről az igényt arra, hogy áruházai nyitvatartása a legkülönbözőbb élethelyzetekhez, családi és fogyasztói rétegek elvárásaihoz is alkalmazkodjon. Az ALDI ezeknek az igényeknek megfelelve – a vonatkozó jogszabályok maximális betartásával – a korábbi évekhez hasonlóan idén december 24-én is, országosan egységesen 12 óráig nyitva tartja valamennyi áruházát.  Ahogy az év többi napján, úgy december 24-én is friss áru érkezik az összes ALDI-üzletbe.
Az áruházlánc azokra is gondol, akik még szenteste napja előtt szeretnének minden szükséges friss élelmiszert, vagy ajándékot beszerezni, ezért december 22-én és 23-án meghosszabbítja nyitvatartását.

Az ALDI magyarországi foglalkoztatottjainak 75%-a a korábbi évekhez hasonlóan idén december 24-én is pihenőnapját tölti, míg a 171 üzlet működését a munkatársak negyede biztosítja, akik a jogszabályoknak megfelelő túlórapótlékban részesülnek.

Az ALDI-áruházak év végi nyitvatartása:

•2023. december 22–23.: valamennyi áruház a megszokottnál 1 órával tovább, de legfeljebb 22:00-ig tart nyitva

•2023. december 24.: 07:00–12:00

•2023. december 31.: 07:00–16:00

Az ALDI a diszkontfilozófia megalkotójaként kiváló minőségű élelmiszereket és non-food termékeket biztosít vásárlói számára a lehető legkedvezőbb áron. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első áruházát Magyarországon, jelenleg 171 áruházzal áll a vásárlók rendelkezésére. A vállalat ALDI UTAZÁS márkanév alatt egyéni és csoportos utazások, szállások széles körét kínálja online platformon, továbbá öt üzletének parkolójában diszkontbenzinkutakkal várja a vásárlókat. Az ALDI mind biatorbágyi logisztikai központjának, mind pedig saját tulajdonú boltjainak teljes áramszolgáltatását zöldárammal biztosítja. A vállalat frisshús-kínálatának fejlesztéséért „Az Év Friss Húsáru Kereskedője 2023”, az általa létrehozott munkahelyekért és jóléti intézkedéseiért „Az Év Munkáltatója az FMCG Kiskereskedelemben 2023”, a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyet elnyert nagy számú termékeiért „Az Év Boltja 2023 NÉBIH KMÉ különdíjat” díjat kapta. Az ALDI Magyarország negyedik alkalommal kapta meg a DUIHK „Megbízható Munkaadó” díját. A vállalatról bővebb információ a www.aldi.hu honlapon található.

Sajtófotók az alábbi oldalról tölthetők le: https://www.aldi.hu/hu/az-aldirol/sajtoszoba/fotogaleria.html

Sajtókapcsolat: