Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

A használt étolaj is leadható szelektíven az ALDI-nál – indul a tesztfázis

Újabb zöld megoldást vezet be Magyarországon az ALDI. A Biofilter Környezetvédelmi Zrt.-vel kötött megállapodásnak köszönhetően mostantól már a használt étolaj visszagyűjtésére is lehetőség lesz néhány kijelölt üzletnél.

Bővebben

Idén is csatlakozott az ALDI a Magyar Élelmiszerbank Egyesület Karácsonyi Adománygyűjtő akciójához

Karácsony közeledtével immár harmadik éve vesz részt az ALDI a Magyar Élelmiszerbank Egyesület adománygyűjtő akciójában. Az idén összegyűjtött mintegy 75 000 kilogrammnyi élelmiszeradományt az Élelmiszerbank helyi rászorulóknak osztja ki a nehéz téli időszakban.

Bővebben

Már a századik e-töltőt is átadta az ALDI

Újabb mérföldkőhöz érkezett az áruházlánc és az E.ON Hungária Csoport együttműködése
Újabb 18 üzleténél adott át e-töltőt az ALDI az E.ON Hungária Csoporttal közös együttműködésben, így a 100. töltő is elérhető a 2019-2020-ra tervezett 147 töltőből álló hálózat részeként.

Bővebben

GO PINK! – az ALDI idén 1 000 000 forinttal támogatta a mellrák ellen küzdő alapítványokat

Megelőzés, önvizsgálat, szűrés – az ALDI idén is összefogott partnereivel a mellrák elleni küzdelemért, a GoPink! nemzetközi kezdeményezés hazai sikeréért.

Bővebben

Száznál is több ALDI üzlet ment élelmiszereket rászorulók számára az Élelmiszerbankkal együttműködve

A kereskedelmi forgalomba már nem kerülő, de fogyasztásra még alkalmas élelmiszerek megmentése érdekében az ALDI Magyarország tovább bővítette partnerségét a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel.

Bővebben

Környezetkutató bevonásával folytatja zöld kampányát az ALDI

Idén ősszel folytatja a fenntarthatósági törekvéseit bemutató, illetve a környezeti szemléletformálást célzó zöld kampányát az ALDI.

Bővebben

Újabb tizennégy ingyenes e-töltőt adott át az ALDI

Hat budapesti, egy dunaharaszti, egy székesfehérvári, egy mosonmagyaróvári és két győri helyszínen várja ingyenes töltési lehetőség az e-autósokat: újabb tizenegy üzletnél kialakított e-töltővel bővült az ALDI hálózata.

Bővebben

Digitális Bátor Tábor megszervezésében segít az ALDI: a vállalat eddig közel 48 millió forinttal támogatta a beteg gyermekeket

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2014 óta elkötelezett támogatója a Bátor Tábor Alapítványnak, melyet eddig csaknem 48 millió forinttal támogatott.

Bővebben

Nyolc üzleténél 11 új, ingyenes e-töltőt adott át Budapesten és vonzáskörzetében az ALDI

Hat budapesti, egy érdi és egy dunakeszi helyszínen várja ingyenes töltési lehetőség az e-autósokat: újabb nyolc üzletnél kialakított e-töltővel bővült az ALDI hálózata.

Bővebben

Hét új, ingyenes e-töltőt adott át Budapesten és vonzáskörzetében az ALDI

Négy budapesti és egy szigetszentmiklósi helyszínen várja ingyenes töltési lehetőség az e-autósokat: újabb hét AC töltőponttal bővült az ALDI hálózata.

Bővebben

Iskoláknak adományozott laptopokat az ALDI

Az áruházlánc mintegy tízmillió forint értékben adományozott számítógépet hazai általános iskolák, középiskolák és diákotthonok részére az online tanulás támogatása céljából.

Bővebben

Négy új, ingyenes e-töltőt adott át Miskolcon az ALDI

Két új helyen is ingyenes töltési lehetőség várja az eautósokat Miskolcon: az ALDI Forrás utcai és Kiss Ernő utcai üzletének parkolóiban összesen négy AC töltőpontjának segítségével tölthetők fel az elektromos- és plugin hybrid autók akkumulátorai.

Bővebben

Három városban is ingyenes e-töltőt adott át Komárom-Esztergom megyében az ALDI

Esztergomban újabb helyen várja ingyenes töltési lehetőség az e-autósokat: az ALDI Dobogókő utcai üzletének parkolóiban most átadott két AC töltőpontjának segítségével tölthetők fel az elektromos- és plug-in hybrid autók akkumulátorai.

Bővebben

Végleg elhagyja a műanyag fedelet a tejfölös poharakról az ALDI

Ez év március végéig valamennyi magyar beszerzésű, sajátmárkás tejtermékénél elhagyja a műanyag fedelet az ALDI.

Bővebben