Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Országszerte több mint 100 ALDI-üzletnél lesz leadható a használt étolaj

Az ALDI Magyarország bővíti együttműködését a Biofilter Környezetvédelmi Zrt.-vel, és országszerte lehetővé teszi a használt étolaj visszagyűjtését.

Bővebben

Elektromos kamiont állít forgalomba egy magyar cég az ALDI számára

Az ALDI Magyarország további lépéssel csökkenti karbonlábnyomát a WIN Capital Kft.-nek köszönhetően. A vállalat a magyarországi kiskereskedelmi cégek közül elsőként állít napi rendszeres forgalomba e-kamionokat, és ezzel szolgálja ki üzleteit.

Bővebben

Országszerte újabb 16 üzleténél telepít napelemeket az ALDI

Az ALDI Magyarország elkötelezett a környezet védelme iránt, amit számos lépéssel ér el. A vállalat 2017-ben teljes magyarországi üzlethálózatával és biatorbágyi logisztikai, illetve igazgatási épületével zöldáramra tért át, így CO2 kibocsátását mintegy 40%-kal csökkentette.

Bővebben

Új üzletet nyit Budapesten az ALDI

Tovább bővíti az ALDI budapesti hálózatát, és immár a 41. fővárosi üzletét nyitja meg április 15-én a VIII. kerületben, az Orczy út 46-48. szám alatt.

Bővebben

Fenntartható termékek mindenkinek: az ALDI bemutatja a 2030-ig terjedő globális vállalati felelősség stratégiáját és jövőképét

"A fenntartható vásárlást mindenki számára megfizethetővé tesszük" - ez az ambiciózus cél áll az ALDI SÜD csoport új globális vállalati felelősségvállalási stratégiájának középpontjában, amelynek az ALDI Magyarország is része.

Bővebben