Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Vásárlói tájékoztató


Kedves Vásárlóink,
A HAPPY HARVEST Aszalt sárgabarack 200g  termékre a szállító (Frutree s.r.o.) és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít.

További információért kérjük, kattintson.

Hatékony segítség a menhelyek számára – élelmiszer-adományt gyűjt az ALDI

Biatorbágy 2022. 09. 09. – Az ALDI számára kiemelten fontos a környezet védelme, társadalmi felelősségvállalásának meghatározó eleme a környezettudatosság és a szociális érzékenység. Adománygyűjtéseivel évek óta fontos társadalmi munkát végez, amelynek része az állatok jóllétével kapcsolatos szerepvállalás is..

Most hétvégén, 2022. szeptember 10-én és 11-én az ALDI országos állateledel-gyűjtő akciót szervez. Az akció során a magyarországi üzletek bármelyikében lehetőségük lesz az ALDI vásárlóinak, hogy a nehéz helyzetben lévő állatvédő egyesületek, állatotthonok számára – állateledel formájában – adományokat adjanak.

A mostani adománygyűjtés az áruházlánc hasonló kezdeményezéseivel azonos módon zajlik: a vásárlók ezen a hétvégén az áruházlánc bármely magyarországi üzletében leadhatják adományaikat. Az ALDI állandó kínálatában elérhető, cicák és kutyák számára kínált állateledelek bármelyikével támogathatják a környék állatotthonait, állatvédő egyesületeit. A megvásárolt, adományozni kívánt állateledeleket – a pénztártól való távozás után – a kasszák után kihelyezett gyűjtőponton adhatják le.

Az akcióban részt vevő állatotthonok:

Emberek az Állatokért Alapítvány – Győr

Misina Természet- és Állatvédő Egyesület – Pécs

Etyeki Állatvédők Egyesülete – Etyek

Tappancs Állatvédő Alapítvány – Szeged

Állatbarát Alapítvány – Nyíregyháza

A két nap alatt összegyűlt adományokkal – amelyek az Állatok Világnapjára meg is érkeznek az állatotthonokhoz – remélhetőleg sikerül könnyíteni az állatvédő egyesületek, állatotthonok helyzetén. Az ALDI bízik benne, hogy az országos akciónak köszönhetően hozzájárul a még gazdátlan, menhelyen élő állatok megfelelő minőségű eledellel való etetéséhez.

Az ALDI-ról

Az ALDI a diszkont filozófia megalkotójaként kiváló minőségű élelmiszereket és non-food termékeket biztosít vásárlói számára a lehető legkedvezőbb áron. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első áruházát Magyarországon, országszerte jelenleg 159 üzlettel van jelen a magyar kiskereskedelemben és több mint 5000 főt foglalkoztat. A vállalat ALDI UTAZÁS márkanév alatt egyéni és csoportos utazások, szállások széles körét kínálja online platformon, továbbá öt üzletének parkolójában diszkont benzinkutakat üzemeltet. Az ALDI mind a biatorbágyi logisztikai központjának, mind pedig saját tulajdonú boltjainak teljes áramszolgáltatását zöldárammal biztosítja, továbbá klímavédelmi projektek támogatásával ellentételezi az operatív működéséből származó üvegházhatású-gázkibocsátását, így karbonsemleges működésű. Az ALDI környezetvédelmi tevékenységével 2021-ben és 2022-ben is elnyerte Az Év Környezettudatos Kereskedője díjat, látványpékségeinek fejlesztésével pedig Az Év Friss Pékáru Kereskedője 2022-es elismerést. Az ALDI Magyarország lett a PwC 2021 Legvonzóbb Munkahelye Díj első helyezettje a kiskereskedelem kategóriában. A vállalatról bővebb információ a www.aldi.hu honlapon található.

Sajtófotók az alábbi oldalról tölthetők le: https://www.aldi.hu/hu/az-aldirol/sajtoszoba/fotogaleria.html

Sajtókapcsolat:
Pákolicz Attila
Solutions Communications Kft.
Telefon: 36 70 634 88 76
E-mail: a.pakolicz@solutionscom.hu / sajto@aldi.hu