Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Rovarhoteleket „nyitott” az ALDI

Újabb lépéssel támogatja az ALDI a fenntarthatóságot: a vállalat biatorbágyi méhecskeháza után most hét városban nyitott rovarotthonokat, amelyek a virágok beporzásához nagymértékben hozzájáruló, emberekre ártalmatlan beporzó rovaroknak nyújtanak menedéket.

Bővebben

Második e-kamionját állította forgalomba az ALDI

Az ALDI Magyarország elkötelezett az úttörő környezetvédelmi intézkedések és megoldások iránt. A vállalat 2021 után immár második elektromos teherautóját állította napi rendszeres forgalomba, amely jellemzően a budapesti belvárosban található üzleteket szolgálja zéró lokális károsanyag-kibocsátás nélkül.

Bővebben

Ultragyors elektromosautó-töltőket telepít az ALDI és az E.ON Székesfehérváron, melyeket hamarosan újabbak követnek

Négyállásos ultragyors elektromos autó töltőállomást hozott létre az E.ON Hungária Csoport az egyik székesfehérvári ALDI áruház parkolójában, két töltőberendezéssel.

Bővebben


Az ALDI 1,8 milliárd forintnyi élelmiszert adományozott rászorulóknak a Magyar Élelmiszerbank Egyesület segítségével

Az ALDI Magyarország kiemelt figyelmet fordít a társadalmi felelősségvállalásra és a rászorulók támogatására. Ennek részeként évek óta aktív kapcsolatot ápol a karitatív szervezetekkel, támogatva az általuk végzett, társadalmilag kiemelten fontos munkát. 

Bővebben

Az ALDI 65 millió forint értékű textiladományt juttat el a rászorulóknak a Magyar Vöröskereszt segítségével

Az ALDI Magyarország számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, elkötelezett partnereivel, karitatív szervezetekkel közösen évek óta fontos munkát végez a rászorulók támogatásában.

Bővebben

Vásárlóival közösen támogatott rászorulókat az ALDI

Az ALDI számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, amelynek meghatározó eleme a környezettudatosság és a szociális érzékenység. Elkötelezett partnereivel, vásárlóival és munkatársaival közös adománygyűjtései révén a vállalat évek óta fontos társadalmi munkát végez. 

Bővebben

Két díjjal is elismerték az ALDI fenntarthatósági intézkedéseit

Az ALDI Magyarország két elismerést is kapott a CSR Doing Good Award díjkiosztóján. A harmadik alkalommal meghirdetett versenyen innovatív felelősségvállalási intézkedések bemutatásával pályázhattak az indulók. A zsűri az ALDI elektromos kamionját, karbonsemleges üzletét és hulladékgazdálkodási intézkedéseit is díjazta.

Bővebben

Környezettudatos munkahely: vízadagoló automatákkal válik még fenntarthatóbbá az ALDI

Tovább csökkenti működésének karbonlábnyomát az ALDI. A jövőben szűrt csapvizet kínáló vízadagoló automatákból biztosítja a friss vizet dolgozói számára az üzletekben, ezzel váltva le a munkahelyi védőitalként eddig nyújtott műanyag palackos ásványvizet.

Bővebben