Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Egységes akkumulátort vezet be az ALDI a kertészeti- és barkácsgépeknél

Biatorbágy, 2019.05.17. – Új, FERREX névre keresztelt saját márkás barkács- és kertészeti munkákhoz használatos gépcsaládot vezet be kínálatába az ALDI, amelynek Activ Energy akkumulátora univerzális, így az egyes gépek között könnyen cserélhető.

Az elmúlt évek során a magyar vásárlók is megkedvelték az ALDI-ban kapható különböző elektromos kéziszerszámokat, fúrókat, sarokcsiszolókat, illetve a kerti munkákhoz nélkülözhetetlen eszközöket. Az áruházlánc május 19-től a készlet erejéig kapható új, FERREX saját márkás eszközcsaládja a barkácsolók számára nyújt ideális megoldást a különböző munkafolyamatok elvégzésére, ráadásul univerzális Activ Energy akkumulátora egy másik problémára is választ ad: korábban a különböző elektromos kéziszerszámok és gépek eltérő foglalatú akkumulátorral működtek. Mostantól viszont minden eszköz ugyanazzal az Activ Energy akkumulátorral fúr, vág és darabol, ugyanis a FERREX termékcsaládja a fúrótól a sarokcsiszolóig, a láncfűrésztől a sövényvágóig számos terméket tartalmaz, és elegendő hozzájuk egy akkumulátort megvásárolni.

Egy akkumulátor – számos lehetőség
Igazi újdonság az Activ Energy 20, illetve 20/40 voltos Samsung cellás akkumulátora. Az akkut elég egyszer feltölteni és máris életet lehel számos készülékbe, mindegy, hogy beltéri, vagy kültéri munkáról van szó: az akku villámgyorsan átrakható egyik készülékből a másikba. Az akkumulátort a FERREX kínálatában megtalálható gépekhez lehet használni, hiszen az akku foglalata azonos. A 20 voltos akkumulátor minden 20 voltos FERREX termékben használható, a speciális 20/40 voltos akkumulátor pedig mind a 20, mind a 40 voltos termékekhez alkalmazható. Az akkumulátor külön vásárolható meg a termékekhez, valamint kapható hozzájuk nagy teljesítményű töltő is, így nem kell minden készülékhez külön töltőt és akkumulátort vásárolni, hiszen a jövőben érkező FERREX gépekhez is használható lesz mindkettő. Az akkumulátorokra 2, a töltőre 3 év jótállást biztosít az áruházlánc.

Az ALDI nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, ezért is ajánlja akkumulátoros barkácseszközeit, melyek benzines társaiktól eltérően nem bocsájtanak ki működés közben szén-dioxidot, halkak, valamint nagy előnyük, hogy zavaró kábelek nélkül használhatók. Az ALDI a mindennapi barkácsoláshoz és kertfenntartáshoz is kínál termékeket, melyek megkönnyítik a mindennapokat, és az univerzális akkumulátornak köszönhetően jó áron érhetők el. Részletek: http://bit.ly/ALDI_ajanlatok

Az ALDI-ról
Az ALDI a diszkont filozófia megalkotójaként kiváló minőségű élelmiszereket és non-food termékeket biztosít vásárlói számára a lehető legkedvezőbb áron. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első áruházát Magyarországon, jelenleg országszerte 139 üzlettel van jelen a magyar kiskereskedelemben és több mint 3300 főt foglalkoztat. A vállalat ALDI UTAZÁS márkanév alatt egyéni és csoportos utazások, szállások és repülőjegyek széles körét kínálja online platformon, továbbá három üzletének parkolójában diszkont benzinkutakat üzemeltet. Az ALDI mind a biatorbágyi logisztikai központjának, mind pedig boltjainak teljes áramszolgáltatását Magyarországon előállított zöldárammal biztosítja, továbbá klímavédelmi projektek támogatásával ellentételezi az operatív működéséből származó üvegházhatású-gázkibocsátását, így karbonsemleges működésű. A vállalatról bővebb információ a www.aldi.hu honlapon található.

Sajtókapcsolat
Pákolicz Attila
Solutions Communications Kft.
Telefon: 36 70 634 88 76
E-mail: a.pakolicz@solutionscom.hu / sajto@aldi.hu