Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Öt kategóriában nyertek az ALDI termékei a Mentes-M versenyen

Öt kategóriában bizonyultak győztesnek az ALDI sajátmárkás termékei a PPH Media Store Insider magazinja által idén harmadik alkalommal meghirdetett Mentes-M versenyen.

Bővebben

Termékvisszahívás: Serrano sonkát hív vissza az ALDI

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. és a Principe di San Daniele Spa visszahívja a 33576 cikkszámú, „Hola Serrano sonka 100 g” termék 2020.12.02. fogyaszthatósági idővel és G203641300 gyártási azonosítóval rendelkező tételeit.

Bővebben

Nemzetközi sajtkülönlegességekkel bővítette kínálatát az ALDI 

Az ALDI széles sajtválasztékot biztosít a legismertebb magyar sajtokból, amelyet most 10 új, előre csomagolt sajtkülönlegességgel egészített ki.

Bővebben

Újabb vegán élelmiszer az ALDI-nál: bio kókuszkrémmel és bio mandulás krémmel bővült az állandó kínálat

Újabb, 100%-ban növényi alapanyagú termékekkel bővült az ALDI magyarországi termékkínálata: az áruházlánc üzleteiben már kapható a Natur Aktiv saját márkás bio kókuszkrém és bio mandulás krém.

Bővebben

Termékvisszahívás: pizzatésztát hív vissza az ALDI

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. és beszállítója, a Wewalka GmbH Nfg. KG visszahívja az 5718 cikkszámú, „Cucina Nobile klasszikus pizzatészta paradicsomszósszal 600 g” és „Cucina Nobile rusztikus pizzatészta paradicsomszósszal 600 g” termékét.

Bővebben

Termékvisszahívás: Akkus fűnyíró és sövényvágó ollót hív vissza az ALDI

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. és beszállítója, a MOGATEC GmbH azonnali hatállyal visszahívja a 800793-mas cikkszámú, FERREX Akkus fűnyíró és sövényvágó ollót.

Bővebben

Új jelölőrendszerrel segíti az ALDI a speciális étrendet követő vásárlókat

Hazánkban évről évre nő az egészség- és környezettudatos, valamint azon vásárlók száma, akik valamilyen ételintolerancia miatt speciális étrendre szorulnak.

Bővebben

Termékvisszahívás: akkus porszívót hív vissza az ALDI 

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. és beszállítója, az EIE Import Gesellschaft mbH azonnali hatállyal visszahívja a 99135-ös cikkszámú, EASY HOME 2 az 1-ben akkus porszívó terméket.

Bővebben