Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Vásárlói tájékoztató


Kedves Vásárlóink,
A HAPPY HARVEST Aszalt sárgabarack 200g  termékre a szállító (Frutree s.r.o.) és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít.

További információért kérjük, kattintson.

Nemzetközi sajtkülönlegességekkel bővítette kínálatát az ALDI

Biatorbágy, 2020. október 16. – Az ALDI széles sajtválasztékot biztosít a legismertebb magyar sajtokból, amelyet most 10 új, előre csomagolt sajtkülönlegességgel egészített ki. A Franciaországból, Svájcból, Hollandiából, Liechtensteinből, Németországból és Ausztriából származó minőségi sajtok között darabolt, tömb és szeletelt kiszerelésű egyaránt megtalálható, a klasszikus ízek mellett pedig számos újdonság, ínyenc és biotermék közül választhatnak a vásárlók.

Az ALDI magyarországi piacra lépése óta – ahol csak lehetséges – magyar termékeket kínál vásárlói számára. A hazai fogyasztók által leginkább keresett és kedvelt sajtok – a trappista, a gouda, a parenyica, a tömlős, ömlesztett és cikkelyes sajtok – mind megtalálhatók kínálatában. A trappista sajt pedig már évek óta kizárólag magyar forrásból származik és minden formája magyar termék, de a többi sajt jelentős részét is neves hazai gyártók állítják elő. Idén októberben az ALDI 10 új előre csomagolt nemzetközi sajtkülönlegességgel bővítette tejtermékpalettáját. A világhírű sajtjaikról is ismert országokból – Franciaországból, Svájcból, Hollandiából, Liechtensteinből, Németországból és Ausztriából – származó, magas minőségű termékek között megtalálhatók klasszikus fajták, mint a gouda, az ementáli, a Bergkäse, valamint számos újdonság is, például a kemény Fürstlich Triesenberger vagy az Old Suisse sajt.

Természetesen az ALDI-ban az ínyencségeket kereső vásárlók is találnak újdonságot, például a vörösborral kezelt, barna héjú, aromás illatú és ízű Tiroler Rotweinkäse, valamint az eredeti francia recept alapján készült, zsíros és félkemény, Savoie de Montagne közül választhatnak. Az áruházlánc megújult szortimentjében a lágy sajtok szerelmesei is megtalálják a kedvükre való finomságot, hiszen az ALDI idén októbertől zöldfűszeres sajttal töltött, hőkezelt, 61,4%-os zsírtartalmú Brie-t is árul. A bolthálózat a biosajtok kedvelőire is gondolt, akik számára új, cayenne bors és chili hozzáadásával készült chilis, valamint spirulina, sáfrány és bazsalikom hozzáadásával készült zöld pesztós biosajtokat kínál.

Az egyes sajtok különböző formában kaphatók: az ementáli, a bio chilis, a Bergkäse Allgau, a gouda, az Old Suisse szeletelt, míg a Fürstlich Triesenberger, a Tiroler Rotweinkäse, a Savoie de Montagne, a zöld pesztós biosajt és a zöldfűszeres friss sajttal töltött Brie pedig tömb, illetve cikk formában elérhető.

A most bevezetett termékek Európa leghíresebb és legismertebb sajt-régióiból származnak, többségüket Magyarországon egyáltalán nem állítják elő, így az ALDI egy kiemelkedően széles és sokféle, magyar és nemzetközi termékekből álló sajt-palettát kínál sajtimádó vásárlóinak pénztárcabarát kiszerelésben. Az újonnan bevezetett, megfizethető sajtkülönlegességekből gazdag, minőségi sajttálakat készíthetünk, amelyek tökéletes kísérői lehetnek egy-egy pohár bornak. A 10 új sajtspecialitás október 13-ától érhető el az ALDI hűtőpultjaiban országszerte.

Az ALDI-ról
Az ALDI a diszkont filozófia megalkotójaként kiváló minőségű élelmiszereket és non-food termékeket biztosít vásárlói számára a lehető legkedvezőbb áron. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első áruházát Magyarországon, jelenleg országszerte 146 üzlettel van jelen a magyar kiskereskedelemben és közel 4200 főt foglalkoztat. A vállalat ALDI UTAZÁS márkanév alatt egyéni és csoportos utazások, szállások és széles körét kínálja online platformon, továbbá öt üzletének parkolójában diszkont benzinkutakat üzemeltet. Az ALDI mind a biatorbágyi logisztikai központjának, mind pedig boltjainak teljes áramszolgáltatását zöldárammal biztosítja, továbbá klímavédelmi projektek támogatásával ellentételezi az operatív működéséből származó üvegházhatású-gázkibocsátását, így karbonsemleges működésű. A vállalatról bővebb információ a www.aldi.hu honlapon található. Sajtófotók az alábbi oldalról tölthetők le: https://www.aldi.hu/hu/vallalat/sajto/fotok/

Sajtókapcsolat
Pákolicz Attila
Solutions Communications Kft.
Telefon: 36 70 634 88 76
E-mail: a.pakolicz@solutionscom.hu / sajto@aldi.hu