Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Termékvisszahívás: akkus porszívót hív vissza az ALDI

Biatorbágy, 2020.03.12. – Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. és beszállítója, az EIE Import Gesellschaft mbH azonnali hatállyal visszahívja a 99135-ös cikkszámú, EASY HOME 2 az 1-ben akkus porszívó terméket. A vásárlók a terméket bármely magyarországi ALDI üzletbe visszavihetik, az áruházlánc a vásárlást igazoló nyugta hiányában is visszatéríti a termék árát.

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. fogyasztóvédelmi okokból, a felelős forgalmazói magatartás elveit szem előtt tartva visszahívja valamennyi magyarországi üzletéből az EASY HOME 2 az 1-ben akkus porszívó terméket. A visszahívás oka, hogy az akkumulátor töltése során elektronikai hiba léphet fel, ami szélsőséges esetben az akkumulátor kigyulladásához vezethet. Ez a termék 2019. december 5-étől volt elérhető a hazai ALDI áruházakban.

Az ALDI arra kéri a termék vásárlóit, hogy ne használják a terméket és vigyék vissza bármely magyarországi ALDI áruházba, ahol a vásárlást igazoló számla, vagy nyugta hiányában is visszatérítik a készülék árát.

A vásárlók kérdés esetén az ALDI ügyfélszolgálatához fordulhatnak a +36 23 504 680-as telefonszámon hétfőtől csütörtökig 8:00 és 17:00, péntekenként 8:00 és 16:00 óra között.

Az okozott kellemetlenségekért az áruházlánc és a beszállító is a vásárlók szíves elnézését kéri.

Az ALDI-ról
Az ALDI a diszkont filozófia megalkotójaként kiváló minőségű élelmiszereket és non-food termékeket biztosít vásárlói számára a lehető legkedvezőbb áron. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első áruházát Magyarországon, jelenleg országszerte 144 üzlettel van jelen a magyar kiskereskedelemben és mintegy 3800 főt foglalkoztat. A vállalat ALDI UTAZÁS márkanév alatt egyéni és csoportos utazások, szállások és széles körét kínálja online platformon, továbbá öt üzletének parkolójában diszkont benzinkutakat üzemeltet. Az ALDI mind a biatorbágyi logisztikai központjának, mind pedig boltjainak teljes áramszolgáltatását zöldárammal biztosítja, továbbá klímavédelmi projektek támogatásával ellentételezi az operatív működéséből származó üvegházhatásúgázkibocsátását, így karbonsemleges működésű. A vállalatról bővebb információ a www.aldi.hu honlapon található.

Sajtófotók az alábbi oldalról tölthetők le: https://www.aldi.hu/hu/vallalat/sajto/fotok/

Sajtókapcsolat
Pákolicz Attila
Solutions Communications Kft.
Telefon: 36 70 634 88 76
E-mail: a.pakolicz@solutionscom.hu / sajto@aldi.hu