Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Vásárlói tájékoztató


Kedves Vásárlóink,
A HAPPY HARVEST Aszalt sárgabarack 200g  termékre a szállító (Frutree s.r.o.) és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít.

További információért kérjük, kattintson.

Stílusos, sportos, ALDI-s – itt vannak az egyedi, logózott ALDI MANIA ruházati termékek

Biatorbágy 2022.09.13. – Fiatalos ruházati termékcsaláddal gazdagítja kínálatát az ALDI. A cég ikonikus logójával dekorált, speciális merchandise választék szezonálisan jelenik meg a boltok non-food részlegén. Az elkötelezett ALDI vásárlók mellett bárki találhat a kínálatban trendi ruhadarabot vagy kiegészítőt.
Az ALDI inspirálta termékek között minden ALDI-rajongó megtalálhatja a számára ideális, sportos ruházati cikket: a kínálatban kerek nyakú pulóverek, kapucnis szabadidőfelsők, sportzoknik, illetve sportcipők és papucsok érhetők majd el. A kikapcsolódáshoz, otthoni pihenéshez és természetesen a bevásárláshoz tökéletes ruhadarabok többféle színben kaphatók. Nőknek S-től L-es méretig, férfiaknak M-től XL-es méretig tart a kínálat. A választék részét képezik még a többféle mintával elérhető, magas pamuttartalmú női és férfi sportzoknik, a 35-38-astól egészen a 43-46-os méretig.
Az ALDI saját kollekciójából a tökéletes, divatos lábbelik sem hiányozhatnak. Az ALDI MANIA darabjai között különböző fekete és fehér sneaker cipők is megtalálhatók, 37-es mérettől 45-ös méretig, ugyanúgy, mint a sportos papucsok.
A magas minőségű, ALDI inspirálta termékek bármelyike ajándéknak is kitűnő. Az ikonikus ALDI logóval ellátott ALDI MANIA ruhák, zoknik és lábbelik 2022. szeptember 18-ától vásárolhatóak meg az áruházlánc üzleteiben, a készlet erejéig.
 

Az ALDI-ról

Az ALDI a diszkont filozófia megalkotójaként kiváló minőségű élelmiszereket és non-food termékeket biztosít vásárlói számára a lehető legkedvezőbb áron. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első áruházát Magyarországon, országszerte jelenleg 159 üzlettel van jelen a magyar kiskereskedelemben és több mint 5000 főt foglalkoztat. A vállalat ALDI UTAZÁS márkanév alatt egyéni és csoportos utazások, szállások széles körét kínálja online platformon, továbbá öt üzletének parkolójában diszkont benzinkutakat üzemeltet. Az ALDI mind a biatorbágyi logisztikai központjának, mind pedig saját tulajdonú boltjainak teljes áramszolgáltatását zöldárammal biztosítja, továbbá klímavédelmi projektek támogatásával ellentételezi az operatív működéséből származó üvegházhatású-gázkibocsátását, így karbonsemleges működésű. Az ALDI környezetvédelmi tevékenységével 2021-ben és 2022-ben is elnyerte Az Év Környezettudatos Kereskedője díjat, látványpékségeinek fejlesztésével pedig Az Év Friss Pékáru Kereskedője 2022-es elismerést. Az ALDI Magyarország lett a PwC 2021 Legvonzóbb Munkahelye Díj első helyezettje a kiskereskedelem kategóriában. A vállalatról bővebb információ a www.aldi.hu honlapon található.

Sajtófotók az alábbi oldalról tölthetők le: https://www.aldi.hu/hu/az-aldirol/sajtoszoba/fotogaleria.html

Sajtókapcsolat
Pákolicz Attila
Solutions Communications Kft.
Telefon: 36 70 634 88 76
E-mail: a.pakolicz@solutionscom.hu / sajto@aldi.hu