Ötödik árcsökkentés: több mint 100 termék árát mérsékli jelentősen az ALDI

Biatorbágy, 2023.06.30. – Az ALDI Magyarország továbbra is elkötelezett a magyar fogyasztók támogatása iránt és amint lehet, árcsökkentést hajt végre. Az áruházlánc július 1-jétől – az árstoposként és a kötelező akciósként kínált termékeken túl - több mint 100 termékének mérsékli fogyasztói árait, a vásárlók ekkortól minden ALDI üzletben alacsonyabb árakon találkoznak ezekkel az árucikkekkel. A mostani árcsökkenés után egyes termékek ára olyan alacsony, mint utoljára 2022 tavaszán.

Az ALDI Magyarország minden lehetőséget megragad arra, hogy kedvezőbbé tegye árait a fogyasztók számára. Az ország legdinamikusabban fejlődő diszkontáruházlánca[1] 2023-ban immár az ötödik alkalommal csökkenti általános jelleggel egyes termékek fogyasztói árait. A vaj, a magyar beszerzésű trappista sajtjai, a húsvéti, majd júniusban a hűtött élelmiszerek ármérséklése után július 1-jétől, az online árfigyelő rendszer indulásával egyidejűleg a vállalat újabb további mintegy 100 terméke lesz olcsóbb. Ezek a termékek nem tartoznak sem a heti mintegy 80 akciós termék közé, sem a kötelező akciók hatálya alá. Az árcsökkentéssel érintett termékek köre rendkívül széleskörű, zöldség-gyümölcs, friss húsok, tejtermékek, felvágottak, fagyasztott és konzerv zöldségek, tészta, liszt, savanyúság és pékáruk egyaránt megtalálhatók közöttük. A vásárlók országosan minden ALDI áruházban ugyanezeket az árakat fogják találni.

„A mostani árcsökkentésünk mintegy 40 termék esetében a 20%-ot is meghaladja, több mint 70 termék esetében pedig legalább kétszámjegyű százalékos értékkel csökken a fogyasztói ár. Ennek köszönhetően egyes élelmiszerek ára már a másfél évvel ezelőtti szinten található, így a vásárlók az infláció emelkedése előtti áron juthatnak hozzá ezekhez a termékekhez, de néhány termék – például az E-mentes kenyér, vagy az olasz főtt sonka – még sosem voltak ennyire olcsók a bevezetésük óta” – mondta Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója.

Az árcsökkentéssel érintett termékekre néhány példa a kedvezmény mértékével és a 2023. július 1-jétől érvényes fogyasztói árral:

Natúr joghurt, 175 g                                                                                       - 50%, 65 forint

Étkezési sertészsír 400 g                                                                              - 43%, 499 forint

E-mentes kenyér szeletelt teljes kiőrlésű 500 g                                      -36%, 349 forint

CUCINA NOBILE Prosciutto Cotto eredeti olasz főtt sonka 120 g       -30%, 699 forint

FRISSEN A PÉKTŐL Szeletelt fehér kenyér 1000 g                                   -28%, 649 forint

Paradicsom cherry fürtös                                                                              -26%, 1999 forint

Baromfivirsli natúr / füstölt 240 g                                                               -24%, 379 forint

Szeletelt szendvicssonka 75 % hústartalom 200 g                         -22%, 429 forint

Bécsi virsli vagy koktél bécsi virsli 2 x 200 g                                             -17%, 1299 forint

Az árcsökkentéssel érintett további termékek az online árfigyelő rendszeren is megtalálhatók.

Az ALDI a diszkontfilozófia megalkotójaként kiváló minőségű élelmiszereket és non-food termékeket biztosít vásárlói számára a lehető legkedvezőbb áron. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első boltját Magyarországon, jelenleg 167 áruházzal áll a vásárlók rendelkezésére, és több mint 6000 főt foglalkoztat. A vállalat ALDI UTAZÁS márkanév alatt egyéni és csoportos utazások, szállások széles körét kínálja online platformon, továbbá öt üzletének parkolójában diszkontbenzinkutakkal várja a vásárlókat. Az ALDI mind biatorbágyi logisztikai központjának, mind pedig saját tulajdonú boltjainak teljes áramellátását zöldárammal biztosítja. A vállalat frisshús-kínálatának fejlesztéséért „Az Év Friss Húsáru Kereskedője 2023”, az általa létrehozott 1300 munkahelyért és jóléti intézkedéseiért „Az Év Munkáltatója az FMCG Kiskereskedelemben 2023” díjat kapta meg. A NÉBIH az ALDI egri üzletének ítélte „Az Év Boltja 2023 NÉBIH KMÉ különdíjat”. Az ALDI Magyarország negyedik alkalommal nyerte el a Német–Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara „Megbízható Munkaadó” díját. A vállalatról bővebb információ a www.aldi.hu honlapon található.

Sajtófotók az alábbi oldalról tölthetők le: https://www.aldi.hu/hu/az-aldirol/sajtoszoba/fotogaleria.html