Újabb árcsökkentés az ALDI-nál: a legkeresettebb fagyasztott gyümölcsök lesznek olcsóbbak

Biatorbágy, 2023. 11. 03. Az ALDI Magyarország újabb árcsökkentést jelentett be, ezúttal mirelit termékek árát mérsékli. A diszkontlánc öt fagyasztott gyümölcsfajta esetében ért el a korábbinál alacsonyabb beszerzési árat, így a vásárlók jelentősen, akár 25%-kal olcsóbban juthatnak hozzá az egészséges gyümölcsökhöz.

Az ALDI Magyarország az ország legdinamikusabban növekvő áruházláncaként* elkötelezett az árcsökkentés és a fogyasztói előnyök biztosítása iránt. A vállalat számos intézkedést hoz annak érdekében, hogy a magyar fogyasztók azonnal részesüljenek a beszerzési piacon elért kedvezményekből, és minél több terméket vásárolhassanak meg a korábbinál olcsóbban. A fagyasztott gyümölcsök piacán a jó termésnek is köszönhetően a legtöbb, általa forgalmazott terméknél a korábbinál kedvezőbb beszerzési árat ért el a cég. A méztermékek tartós árcsökkentése után az ALDI a gyümölcsöknél is továbbadja a kedvezményt, és november 3-ától érvényesíti a mérséklést a fogyasztói árakban is.

Az árcsökkentéssel érintett termékek a kedvezmény mértékével és az aktuális fogyasztói árral:
SWEET VALLEY Gyümölcsmix: eper / erdei gyümölcs / nyári gyümölcs 750 gr      - 20%, 1199 Ft/csomag,
SWEET VALLEY Áfonya 500 gr                                                                                                        - 8%, 1199 Ft/csomag,
SWEET VALLEY Málna 500 gr                                                                                                              - 25%, 1499 Ft/csomag.

„Az ALDI 2023-ban már a nyolcadik tartós árcsökkentési intézkedését hozza meg. A vásárlók a vitaminbevitelt biztosító, továbbá az ünnepi sütéshez-főzéshez is szükséges fagyasztott gyümölcsökhöz azonnal kedvezőbb áron juthatnak hozzá. Tartósan alacsony árainkkal hozzájárulunk a vásárlók spórolási törekvéseihez, a magas minőségből ugyanakkor továbbra sem engedünk” – mondta Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója.

Az ALDI továbbra is jelentős intézkedéseket hoz annak érdekében, hogy a vásárlók minden esetben még alacsonyabb árakkal találkozzanak az üzletláncnál, ezért hetente 100-130 árucikk esetében hirdet akciót, míg a karácsonyi szezonra is készülve az üzletek középső soraiban található non-food termékeket akár 50%- os kedvezménnyel kínálja.

Az ALDI a diszkontfilozófia megalkotójaként kiváló minőségű élelmiszereket és non-food termékeket biztosít vásárlói számára a lehető legkedvezőbb áron. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első áruházát Magyarországon, jelenleg 168 áruházzal áll a vásárlók rendelkezésére. A vállalat ALDI UTAZÁS márkanév alatt egyéni és csoportos utazások, szállások széles körét kínálja online platformon, továbbá öt üzletének parkolójában diszkontbenzinkutakkal várja a vásárlókat. Az ALDI mind biatorbágyi logisztikai központjának, mind pedig saját tulajdonú boltjainak teljes áramszolgáltatását zöldárammal biztosítja. A vállalat frisshús-kínálatának fejlesztéséért „Az Év Friss Húsáru Kereskedője 2023”, az általa létrehozott munkahelyekért és jóléti intézkedéseiért „Az Év Munkáltatója az FMCG Kiskereskedelemben 2023”, a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyet elnyert nagyszámú termékéért „Az Év Boltja 2023 NÉBIH KMÉ különdíjat” díjat kapta. Az ALDI Magyarország negyedik alkalommal kapta meg a Német–Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara „Megbízható Munkaadó” díját. A vállalatról bővebb információ a www.aldi.hu honlapon található.

Sajtófotók az alábbi oldalról tölthetők le: https://www.aldi.hu/hu/az-aldirol/sajtoszoba/fotogaleria.html