Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Vásárlói tájékoztató


Kedves Vásárlóink,
A HAPPY HARVEST Aszalt sárgabarack 200g  termékre a szállító (Frutree s.r.o.) és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít.

További információért kérjük, kattintson.

Korábban indult és tovább tart idén a magyar dinnye szezonja az ALDI-nál

Az ALDI Magyarország még több értékesítési lehetőséget biztosít a magyar termelőknek. Ebben az évben a megszokottól mintegy két héttel korábban kezdte kínálni üzleteiben a magyar dinnyét. A sárgadinnye már június 12-től magyar forrásból érkezik az áruházlánc raktárába, a görögdinnye esetében pedig június 21-től kezdik meg a beszállítást a magyar termelők az ALDI-nak. 
BővebbenIndul az ALDI-nál a grillszezon – olcsóbb és nagyobb grillválaszték várja a vásárlókat

Az ALDI Magyarország történetének legnagyobb húskínálat-bővítésével készül az idei grillszezonra. Az áruházlánc üzleteiben az új frisshús-hűtőknek köszönhetően négyszer nagyobb lesz a szezonális frisshús-kínálat, és ezen belül duplájára bővül a grilltermékek száma.
BővebbenFriss húsok és fagyasztott hústermékek árát csökkenti az ALDI

Az ALDI tovább folytatja az árcsökkentést: május elejétől 12 friss hús és 4 fagyasztott hústermék árát mérsékli. A húsmentes táplálkozást folytatók pedig olcsóbban juthatnak hozzá egyes fagyasztott zöldségekhez.
Bővebben


Exkluzív együttműködés: a CAFE FREI fejlesztette az ALDI új saját márkás kávéit 

Az ALDI Magyarország tovább bővítette együttműködését és termékfejlesztését a CAFE FREI-jel. Az eredmény: két, saját márkás kávé, amelyeknek ízvilágát az áruházlánc ikonikus termékei ihlették. A BARISSIMO BY CAFE FREI kávék kizárólag az ALDI üzleteiben lesznek kaphatók.
Bővebben


Húsvéti árzuhanás: akár 30%-kal olcsóbbak az ünnepi termékek, mint egy éve

A 2023-asnál jelentősen alacsonyabbak az idei húsvéti szezonban az ünnepi asztal legkeresettebb, legkedveltebb termékeinek árai. Az árcsökkenés elsősorban a magyar beszerzésű árucikkeket érinti, a húsvéti szezontermékek mellett a trappista sajt ára is csökkent – egy év alatt közel a felére. 
Bővebben


Féláron kínálja az előző napi péksüteményeket és a szépséghibás zöldség-gyümölcsöket az ALDI 

Az ALDI Magyarország „A nap fogása” szlogen alatt újabb intézkedést vezet be valamennyi magyarországi üzletében. A látványpékségekben az előző napi záráskor megmaradt pékárukat bezacskózva, 50%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni másnap délig, és a szépséghibás zöldségekhez, gyümölcsökhöz is csomagokban, 30-50%-os kedvezménnyel lehet hozzájutni.
Bővebben