Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Megnyílt Sopronban a harmadik ALDI

Új üzletet nyitott az ALDI a soproni Gyár utcában, a korábbi Akkord áruház helyén.

Bővebben

Budapest legnagyobb ALDI-áruháza nyílik a Lurdy Házban

Újabb üzletet nyit az ALDI Budapesten.

Bővebben

Újabb üzletet nyit az ALDI Szigetszentmiklóson

A mai napon második üzletét nyitja meg az ALDI Magyarország Szigetszentmiklóson. A városban sorrendben a második, az ország 151. ALDI-áruháza az Ifjúság útja 16. szám alatti Miklós Pláza kereskedelmi ingatlanban kap helyet.

Bővebben

Modernizálás után újra nyit az ALDI gödöllői áruháza

Az ALDI Magyarország 2021 nyarán felújította és modernizálta gödöllői áruháza épületét. Az ingatlan kívül-belül megújult, ez az áruház is megkapta az ALDI legújabb belső dizájnja szerinti kialakítást, és nagyobb látványpékséggel, modern és környezetbarát fűtéssel-hűtéssel, energiatakarékos világítással nyílik meg újra 2021. szeptember 9-én.

Bővebben

Grill és chill a SZIN-en az ALDI-val

Az ALDI évek óta meghatározó szereplője a magyar fesztiválszezonnak, idén Grill Zónával, Chill Zónával és szabadtéri gym-mel várja a Szegedi Ifjúsági Napokra érkező látogatókat.

Bővebben

Megnyílt a 150. ALDI áruház, 15 év alatt 200 milliárd forintot ruházott be Magyarországon a vállalat

vidéken is lehet majd ALDI termékeket online rendelni, Pécs az első állomás
Jelentős mérföldkőhöz érkezett az ALDI Magyarország országos hálózatfejlesztése: a mai napon Pécsett, a Nyugati ipari út 1. szám alatt megnyílt a vállalat 150. áruháza.

Bővebben

Az ország legnagyobb ALDI-áruháza nyílik Szegeden

Magyarország legnagyobb alapterületű ALDI-áruháza nyílik meg a mai napon Szegeden. Ez a vállalat harmadik üzlete a városban, amelyet egy korábbi kereskedelmi egység helyén, a Makkosházi körút 29. szám alatt alakított ki az áruházlánc.

Bővebben

Megújul az ALDI gödöllői áruháza

Idén nyáron az ALDI Magyarország gödöllői üzlete teljes felújításon esik át. Az átépítés alatt az épület parkolójában felállított mobil áruházban zavartalanul elérhetők lesznek az áruházlánc legkedveltebb árucikkei: az alapvető élelmiszerek mellett a szezonális kínálat egy része is kapható lesz.

Bővebben