Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Újabb üzletet nyit az ALDI Szigetszentmiklóson

Biatorbágy, 2021.09.09. – A mai napon második üzletét nyitja meg az ALDI Magyarország Szigetszentmiklóson. A városban sorrendben a második, az ország 151. ALDI-áruháza az Ifjúság útja 16. szám alatti Miklós Pláza kereskedelmi ingatlanban kap helyet.

„Szigetszentmiklós egy dinamikusan fejlődő város, ahol eddig egy, a település határában, a Csepeli úton található üzlettel voltunk jelen. Új áruházunk a belvárosban található, így gépkocsival, kerékpárral vagy gyalogosan is könnyen megközelíthető és ideális bevásárlási lehetőséget biztosít meglévő és új ügyfeleinknek” – mondta Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója az áruháznyitás kapcsán.

Az ALDI-üzlet kialakítása a Miklós Plázában 2021 áprilisában kezdődött el. A munkálatok során az üzlet új elektromos rendszert és modern, LED-alapú, alacsony energiaigényű világítást kapott. Ugyancsak új az épületgépészet, és hőszivattyús megoldás biztosítja télen-nyáron az eladótér és a szociális helyiségek kellemes klímáját, illetve a raktárban az előírt hőmérsékletet.

Az ingatlan közel 900 négyzetméteres eladóterét az ALDI legújabb belső dizájnja szerint alakították ki. A zöldség-gyümölcs pult immár a bejáratnál található, így a vásárlók az üzletbe lépve mintegy 120 zöldségből és gyümölcsből választhatnak, amelynek nagy része magyar forrásból érkezik az ALDI-hoz. Az áruházban az Azon melegében nevű látványpékség is helyet kapott, amely 50 frissen, helyben sütött kenyérrel, illetve édes és sós pékáruval – köztük számos laktóz-, illetve gluténmentes termékkel – várja a vásárlókat. A látványpékség modern bútorzatában minden egyes termék külön rekeszben kap helyet, és mindegyik rekesz egy önzáró ajtóval rendelkezik, a vásárlók pedig a kihelyezett fém fogóeszközökkel választhatják ki a terméket. Az áruház ezzel is a higiénikus és biztonságos vásárlást teszi lehetővé.

A vásárlók már Szigetszentmiklóson is rendelhetnek online az ALDI termékei közül, hiszen több mint 3000 ALDI-ban kapható árucikk, továbbá az áruházlánc szezonális kínálatának egy része elérhető a roksh.com weboldalon, a ROKSH személyes bevásárlói pedig házhoz szállítják a megrendelt termékeket a város közigazgatási területén belül.

„A második szigetszentmiklósi ALDI-áruházban 20 új munkahelyet hoztunk létre, így országosan már több mint 4500 munkavállalónak biztosítunk hosszú távú karrierlehetőséget a kereskedelem, a logisztika és az informatika területén” – teszi hozzá Bernhard Haider. Az áruházlánc jelentős akciókkal készül, amelyek csak az új üzletben lesznek érvényesek: több mint 30 non-food termék - különböző háztartási cikkek, barkács termékek, játékok, szórakoztató elektronikai eszközök – lesznek kaphatók a készlet erejéig akár 50%-os kedvezménnyel a korábbi árakhoz képest, de számos termék lesz kapható 30-40%-os árengedménnyel. A nyitás utáni 3 nap során pedig az Azon melegében látványpékség mintegy 50 termékből álló kínálata 20%-os kedvezménnyel lesz megvásárolható.

Az ALDI üzletek elérhetősége Szigetszentmiklóson:
2310 Szigetszentmiklós, Csepeli út 26.

Nyitvatartás:
Hétfő – szombat: 07:00 – 21:00
Vasárnap: 07:00 – 19:00
2310 Szigetszentmiklós, Ifjúság útja 16. Miklós Pláza
Nyitvatartás:
Hétfő – szombat: 06:30 – 21:00
Vasárnap: 07:00 – 19:00

Az ALDI-ról
Az ALDI a diszkont filozófia megalkotójaként kiváló minőségű élelmiszereket és non-food termékeket biztosít vásárlói számára a lehető legkedvezőbb áron. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első áruházát Magyarországon, jelenleg országszerte 151 üzlettel van jelen a magyar kiskereskedelemben és több mint 4500 főt foglalkoztat. A vállalat ALDI UTAZÁS márkanév alatt egyéni és csoportos utazások, szállások széles körét kínálja online platformon, továbbá öt üzletének parkolójában diszkont benzinkutakat üzemeltet. Az ALDI mind a biatorbágyi logisztikai központjának, mind pedig boltjainak teljes áramszolgáltatását zöldárammal biztosítja, továbbá klímavédelmi projektek támogatásával ellentételezi az operatív működéséből származó üvegházhatású-gázkibocsátását, így karbonsemleges működésű. Az ALDI környezetvédelmi tevékenységével elnyerte Az Év Környezettudatos Kereskedője 2021-es díjat. A vállalatról bővebb információ a www.aldi.hu honlapon található.

Sajtófotók az alábbi oldalról tölthetők le: https://www.aldi.hu/hu/vallalat/sajto/fotok/

Sajtókapcsolat
Pákolicz Attila
Solutions Communications Kft.
Telefon: 36 70 634 88 76
E-mail: a.pakolicz@solutionscom.hu / sajto@aldi.hu