Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Új üzletet nyitott Nagykátán az ALDI

Az ALDI Magyarország megnyitotta 172. hazai üzletét Nagykátán, a Jászberényi út 1/F szám alatt. Az új egység az ALDI legújabb standardjai szerint került kialakításra, így a vásárlók számára már ebben a városban is, modern környezetben elérhető az üzletlánc kedvező árú és megbízható minőségű termékeinek széles választéka. A nyitás alkalmából számos meglepetés: nagyszabású akciók, szerencsekerék, termékkóstolás és ajándékok várják a vásárlókat.
Bővebben

Új áruház, rendkívüli újdonságokkal: harmadik üzletét nyitotta meg Szolnokon az ALDI 

Az ALDI Magyarország újabb üzlettel bővítette hazai hálózatát Szolnokon, az Ady Endre út 3. szám alatt. Az áruházat az ALDI legújabb standardjai szerint alakították ki, és elsőként itt építettek be egy, a mozgássérültek önálló bevásárlását segítő kasszát. A jövőben valamennyi újonnan nyitó ALDI-ban ilyen pénztárral támogatják majd a mozgássérült vásárlókat a kasszázási folyamatban. 
Bővebben

Újabb áruházat nyitott az ALDI Budapesten

Az ALDI Magyarország a mai napon megnyitotta 170. hazai áruházát Budapesten, a Táncsics Mihály út 49. szám alatt, így a fővárosban már 45 üzlettel van jelen. A 17. kerületben található egység 5 hónapnyi építési, felújítási munkálat után nyitja meg kapuit. A vásárlókat kedvező árú termékkínálat, modern és tágas üzletkörnyezet, továbbá számos meglepetés várja.
Bővebben

Az ALDI megnyitotta legújabb üzletét Békéscsabán 

Az ALDI Magyarország újabb áruházat nyitott Békéscsabán, a Corvin utca 39. szám alatt. A Békés vármegyei üzletet a legújabb ALDI-standardok szerint alakították ki, és a vásárlókat a vállalattól már megszokott, megfizethető minőségű termékkínálat, továbbá számos meglepetés és nyitási kedvezmény várja.
Bővebben

Újranyitotta marcali áruházát az ALDI

Az ALDI Magyarország látványos átalakítási munkálatokat követően újranyitotta a Marcali, Noszlopy Gáspár utca 18. szám alatti üzletét. Az áruház a legújabb ALDI standardok szerint került átalakításra, és az újranyitás alkalmából az üzletlánc extra kedvezményekkel is várja a vásárlókat.
Bővebben

Újabb üzletet nyitott az ALDI Budapesten

Az ALDI Magyarország a mai napon megnyitotta 44. áruházát Budapesten, a Csizma utca 3. szám alatt. Az új ALDI-egység 6 hónapnyi építési, felújítási munkálat után nyitja meg kapuit. A vásárlókat a vállalattól már megszokott, alacsony árú termékkínálat, modern üzletkörnyezet és számos meglepetés várja.
Bővebben

Megújult környezetben várja vásárlóit az ALDI Pesti úti áruháza

Az ALDI Magyarország megújította a Budapesten, a XVII. kerületi Pesti út 2. szám alatt található áruházát, amely a mai naptól modernizált környezetben, új dizájnelemekkel és extra kedvezményekkel várja a vásárlókat.
Bővebben

Újabb áruházát modernizálta az ALDI

Az ALDI Magyarország megújította a Budapesten, a XI. kerületi Sopron út 60. szám alatt található üzletét. A felújítás után a vásárlókat modernizált üzletberendezés, továbbá számos, akár 60%-os extra akció is várja.  
Bővebben

Megújult Budapest egyik ikonikus ALDI áruháza

Az ALDI Magyarország megújította a Budapesten, a XI. kerületi Rétköz utca 10/B szám alatt található üzletét. A néhány napos zárvatartás után a vásárlókat új üzletberendezés, korszerű és energiatakarékos LED-világítás, továbbá számos, akár 60%-os akció is várja.  
Bővebben

Az ALDI megnyitotta ötödik pécsi üzletét 

Az ALDI Magyarország a mai napon megnyitotta ötödik áruházát Pécsett, a Megyeri út 76/1 szám alatt. Az új ALDI-egység 5 hónapnyi építési, felújítási munkálat után nyitja meg kapuit. Az üzletben új frisshús-hűtők, modern látványpékség, gazdag kínálat – helyi cégek termékei is – és sok meglepetés várja a vásárlókat. 
Bővebben

Modernizálás és bővítés után újranyit az ALDI óbudai áruháza

A mai napon ismét megnyitotta az ALDI Óbudán, a Rákóczi utca 38. szám alatti üzletét. A közel két hónapig tartó felújítás során megújult az üzlet parkolója, továbbá eladótere. A korszerűsített üzletben új frisshús-hűtők, modern látványpékség, több kassza várja a vásárlókat. 
Bővebben

Modernizálás és bővítés után újranyit az ALDI Balatonfüreden

A mai napon ismét megnyitotta az ALDI Balatonfüreden a Petőfi Sándor utca 80. szám alatti üzletét. 
Bővebben

  
Ötödik üzletét nyitja Nyíregyházán az ALDI

A mai napon újabb áruházzal bővül az ALDI magyarországi hálózata: a vállalat ötödik egységét nyitja meg Nyíregyházán, a Vay Ádám körút 20. szám alatt. 
Bővebben

Balassagyarmaton nyitja meg első Nógrád vármegyei áruházát az ALDI

Az ALDI Magyarország a mai napon megnyitotta első áruházát Nógrád vármegyében. Az új üzlet Balassagyarmaton, a Rákóczi fejedelem út 56. szám alatt várja a vásárlókat. 

Bővebben