Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Vásárlói tájékoztató


Kedves Vásárlóink,
Az ENJOY FREE! Puffasztott rizsszelet 100 g  termékre a szállító (Planta Medicia Kft.) és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít.

További információért kérjük, kattintson.

Újranyitotta marcali áruházát az ALDI

Az ALDI Magyarország látványos átalakítási munkálatokat követően újranyitotta a Marcali, Noszlopy Gáspár utca 18. szám alatti üzletét. Az áruház a legújabb ALDI standardok szerint került átalakításra, és az újranyitás alkalmából az üzletlánc extra kedvezményekkel is várja a vásárlókat.
Bővebben

Újabb üzletet nyitott az ALDI Budapesten

Az ALDI Magyarország a mai napon megnyitotta 44. áruházát Budapesten, a Csizma utca 3. szám alatt. Az új ALDI-egység 6 hónapnyi építési, felújítási munkálat után nyitja meg kapuit. A vásárlókat a vállalattól már megszokott, alacsony árú termékkínálat, modern üzletkörnyezet és számos meglepetés várja.
Bővebben

Megújult környezetben várja vásárlóit az ALDI Pesti úti áruháza

Az ALDI Magyarország megújította a Budapesten, a XVII. kerületi Pesti út 2. szám alatt található áruházát, amely a mai naptól modernizált környezetben, új dizájnelemekkel és extra kedvezményekkel várja a vásárlókat.
Bővebben

Újabb áruházát modernizálta az ALDI

Az ALDI Magyarország megújította a Budapesten, a XI. kerületi Sopron út 60. szám alatt található üzletét. A felújítás után a vásárlókat modernizált üzletberendezés, továbbá számos, akár 60%-os extra akció is várja.  
Bővebben

Megújult Budapest egyik ikonikus ALDI áruháza

Az ALDI Magyarország megújította a Budapesten, a XI. kerületi Rétköz utca 10/B szám alatt található üzletét. A néhány napos zárvatartás után a vásárlókat új üzletberendezés, korszerű és energiatakarékos LED-világítás, továbbá számos, akár 60%-os akció is várja.  
Bővebben

Az ALDI megnyitotta ötödik pécsi üzletét 

Az ALDI Magyarország a mai napon megnyitotta ötödik áruházát Pécsett, a Megyeri út 76/1 szám alatt. Az új ALDI-egység 5 hónapnyi építési, felújítási munkálat után nyitja meg kapuit. Az üzletben új frisshús-hűtők, modern látványpékség, gazdag kínálat – helyi cégek termékei is – és sok meglepetés várja a vásárlókat. 
Bővebben

Modernizálás és bővítés után újranyit az ALDI óbudai áruháza

A mai napon ismét megnyitotta az ALDI Óbudán, a Rákóczi utca 38. szám alatti üzletét. A közel két hónapig tartó felújítás során megújult az üzlet parkolója, továbbá eladótere. A korszerűsített üzletben új frisshús-hűtők, modern látványpékség, több kassza várja a vásárlókat. 
Bővebben

Modernizálás és bővítés után újranyit az ALDI Balatonfüreden

A mai napon ismét megnyitotta az ALDI Balatonfüreden a Petőfi Sándor utca 80. szám alatti üzletét. 
Bővebben

  
Ötödik üzletét nyitja Nyíregyházán az ALDI

A mai napon újabb áruházzal bővül az ALDI magyarországi hálózata: a vállalat ötödik egységét nyitja meg Nyíregyházán, a Vay Ádám körút 20. szám alatt. 
Bővebben

Balassagyarmaton nyitja meg első Nógrád vármegyei áruházát az ALDI

Az ALDI Magyarország a mai napon megnyitotta első áruházát Nógrád vármegyében. Az új üzlet Balassagyarmaton, a Rákóczi fejedelem út 56. szám alatt várja a vásárlókat. 

Bővebben