Az ALDI megnyitotta legújabb üzletét Békéscsabán

Biatorbágy, 2023.11.09. – Az ALDI Magyarország újabb áruházat nyitott Békéscsabán, a Corvin utca 39. szám alatt. A Békés vármegyei üzletet a legújabb ALDI-standardok szerint alakították ki, és a vásárlókat a vállalattól már megszokott, megfizethető minőségű termékkínálat, továbbá számos meglepetés és nyitási kedvezmény várja.

Megfizethető minőség modern környezetben

Az ALDI Magyarország fontosnak tartja, hogy minél több vásárló számára elérhetővé tegye megfizethető árú és megbízható minőségű termékkínálatát. Az áruházlánc 2011-ben nyitotta meg első egységét a Békés vármegyei településen, és a rendkívül pozitív lakossági visszajelzések alapján most a Corvin utcai áruházzal bővül az ALDI magyarországi hálózata.

A gépkocsival érkezők számára 117 férőhelyes kényelmes, ingyenes parkoló áll rendelkezésre, ahol a későbbiekben az elektromos autóval érkezők számára 4 db töltőpont kerül kialakításra. Mindemellett az áruház gyalogosan és kerékpárral is könnyen megközelíthető.

Az üzletnek helyet adó ingatlant a vásárlói igények magas szintű kiszolgálása érdekében az ALDI legújabb dizájnja szerint alakították ki. Az élelmiszerek és a non-food termékek – az ingatlan adottságait optimálisan kihasználva – nagy felületen, könnyen átláthatóak, ami segíti a vásárlók tájékozódását a mintegy 1800 állandó árucikkből és 90%-ban saját márkás termékekből álló kínálatban. A vállalat számára kiemelten fontos a fenntarthatóság és az energiatakarékosság, így az ingatlan felújítása során erre is nagy hangsúlyt fektetett. Az új áruház korszerű berendezései és fenntartható technológiái egyaránt hozzájárulnak a környezettudatos működéshez és a vásárlók komfortjának növeléséhez.

A vásárlókat egyedülállóan széles, tágas bejárat várja. A zöldség-gyümölcs pult közvetlenül a bejáratnál található, ahol több mint 110, többségében magyar forrásból származó friss termék közül választhatnak. A vállalat országszerte új frisshús-hűtőket épít be áruházaiba, így az új békéscsabai egységbe is ezek a modern, üvegajtóval ellátott, döntött polcú állóhűtők kerültek, amelyek kényelmesebb bevásárlási élményt nyújtanak, és még több termék prezentálását teszik lehetővé: bővül a frisshús- és frisshal-kínálat, továbbá új termékek – például zsírok, szalonnák – kerülnek a szortimentbe. Az „Azon melegében” látványpékség pultjában minden termék önzáró ajtót kapott, így biztosított a higiénikus vásárlás. A látványpékségben több mint 60-féle helyben készült kenyér, édes és sós péksütemény kapható, további közel 50 pékárut naponta frissen szállítanak, a tartós termékek pedig a központi raktárból érkeznek az üzletbe.

Nyitási kedvezmények meglepetésekkel

Az ALDI nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minél több vásárlóval ismertesse meg saját márkás termékválasztékát, amelynek tagjai a márkatermékeknél sokszor jelentősen, akár 30–40%-kal olcsóbbak, minőségük mégis kiváló. A vállalat a nyitás alkalmából kizárólag ebben az üzletben rendkívül kedvező, akár 74%-kal alacsonyabb áron kínál közel 50 terméket – például háztartási és barkácstermékeket, textilárukat, sporteszközöket és szabadidős árucikkeket. Ezenfelül többféle friss zöldség és gyümölcs, valamint szortimenttermék is kedvezményes áron vásárolható meg. A nyitás utáni első három napon valamennyi helyben sütött pékáru 20%-os kedvezménnyel kapható. A kassza után nyereményjáték is várja a vásárlókat, akik megpörgethetik a szerencsekereket, és értékes nyereményekkel gazdagodva térhetnek haza.

Az ország legdinamikusabban fejlődő áruházláncaként nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy immár 169 üzlettel vagyunk jelen a magyarországi piacon, Békéscsabán pedig ez már a második ALDIegység, amely a vásárlók számára megfizethető minőségű termékek széles választékát kínálja. A Corvin utcában most megnyitott áruházunkkal 30 új munkahelyet hoztunk létre a városban, ezzel közel 90-re bővült az ALDI által foglalkoztatottak száma a vármegyében” – mondta Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója.

Az 5600 Békéscsaba, Corvin utca 39. szám alatti ALDI áruház nyitvatartása:
Hétfő–szombat: 6:30–21:00 Vasárnap: 7:00–19:00

Az ALDI a diszkontfilozófia megalkotójaként kiváló minőségű élelmiszereket és non-food termékeket biztosít vásárlói számára a lehető legkedvezőbb áron. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első áruházát Magyarországon, jelenleg 169 áruházzal áll a vásárlók rendelkezésére. A vállalat ALDI UTAZÁS márkanév alatt egyéni és csoportos utazások, szállások széles körét kínálja online platformon, továbbá öt üzletének parkolójában diszkontbenzinkutakkal várja a vásárlókat. Az ALDI mind biatorbágyi logisztikai központjának, mind pedig saját tulajdonú boltjainak teljes áramszolgáltatását zöldárammal biztosítja. A vállalat frisshús-kínálatának fejlesztéséért „Az Év Friss Húsáru Kereskedője 2023”, az általa létrehozott munkahelyekért és jóléti intézkedéseiért „Az Év Munkáltatója az FMCG Kiskereskedelemben 2023”, a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyet elnyert nagy számú termékeiért „Az Év Boltja 2023 NÉBIH KMÉ különdíjat” díjat kapta. Az ALDI Magyarország negyedik alkalommal kapta meg a DUIHK „Megbízható Munkaadó” díját. A vállalatról bővebb információ a www.aldi.hu honlapon található.

Sajtófotók az alábbi oldalról tölthetők le: https://www.aldi.hu/hu/az-aldirol/sajtoszoba/fotogaleria.html