Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Állatjólét

Vállalati felelősségvállalási alapelveink vásárlóink, üzleti partnereink, a természet és a környezet iránt tanúsított felelősségvállalásunkat foglalják magukban. Ebben központi szerepet játszik a törekvés az alapanyagaink fenntartható forrásból történő beszerzésére, valamint az ökológiai és szociális kritériumok betartására a teljes ellátási láncon belül. Beszerzési politikánkkal az a célunk, hogy felelősséget vállaljunk, illetve, hogy követelményeinket egyértelműen kommunikáljuk beszállítóink és vevőink felé.
Az ALDI elkötelezettsége az állatjólét mellett a minőségen és a felelősségvállaláson alapul, valamint azon a tényen, hogy nagyszámú állati eredetű alapanyaggal és feldolgozott állati termékkel kereskedünk. Ezért szeretnénk hozzájárulni az állattenyésztés feltételeinek állatbarátabbá és fenntarthatóbbá tételéhez, miközben azt a szempontot is szem előtt tartjuk, hogy vásárlóink számára az ilyen jellegű termékek kínálatát boltjainkban tovább bővítsük.
 
Annak érdekében, hogy a vásárlóinkkal és a környezetünkkel szemben támasztott felelősségvállalási alapelveinknek megfeleljünk, törekvéseket teszünk a szarvasmarha-, sertés, baromfi- és más hústermékek előállításánál, illetve az egyéb állati eredetű élelmiszerek és nem élelmiszer jellegű termékek előállítása során a fajtának megfelelő állattartási és állatvédelmi előírások betartására és ezek ellenőrzésére.
 
Állatjóléti szabályzatunk számunkra és üzleti partnereink számára irányelvként szolgál az állati eredetű termékeink fenntartható beszerzésének biztosításához, mind az élelmiszer és a nem élelmiszer alapú termékeink esetében is.

Állatjóléti politikánk kiadványa

az ALDI SÜD vállaltcsoport felelősségvállalásával kapcsolatos további információkat az alábbi linken talál:

https://cr.aldisouthgroup.com/en