Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Vásárlói tájékoztató


Kedves Vásárlóink,
A HAPPY HARVEST Aszalt sárgabarack 200g  termékre a szállító (Frutree s.r.o.) és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít.

További információért kérjük, kattintson.

Állatjólét

Vállalati felelősségvállalási alapelveink vásárlóink, üzleti partnereink, a természet és a környezet iránt tanúsított felelősségvállalásunkat foglalják magukban. Ebben központi szerepet játszik a törekvés az alapanyagaink fenntartható forrásból történő beszerzésére, valamint az ökológiai és szociális kritériumok betartására a teljes ellátási láncon belül. Beszerzési politikánkkal az a célunk, hogy felelősséget vállaljunk, illetve, hogy követelményeinket egyértelműen kommunikáljuk beszállítóink és vevőink felé.
Az ALDI elkötelezettsége az állatjólét mellett a minőségen és a felelősségvállaláson alapul, valamint azon a tényen, hogy nagyszámú állati eredetű alapanyaggal és feldolgozott állati termékkel kereskedünk. Ezért szeretnénk hozzájárulni az állattenyésztés feltételeinek állatbarátabbá és fenntarthatóbbá tételéhez, miközben azt a szempontot is szem előtt tartjuk, hogy vásárlóink számára az ilyen jellegű termékek kínálatát boltjainkban tovább bővítsük.
 
Annak érdekében, hogy a vásárlóinkkal és a környezetünkkel szemben támasztott felelősségvállalási alapelveinknek megfeleljünk, törekvéseket teszünk a szarvasmarha-, sertés, baromfi- és más hústermékek előállításánál, illetve az egyéb állati eredetű élelmiszerek és nem élelmiszer jellegű termékek előállítása során a fajtának megfelelő állattartási és állatvédelmi előírások betartására és ezek ellenőrzésére.
 
Állatjóléti szabályzatunk számunkra és üzleti partnereink számára irányelvként szolgál az állati eredetű termékeink fenntartható beszerzésének biztosításához, mind az élelmiszer és a nem élelmiszer alapú termékeink esetében is.

Állatjóléti politikánk kiadványa

az ALDI SÜD vállaltcsoport felelősségvállalásával kapcsolatos további információkat az alábbi linken talál:

https://cr.aldisouthgroup.com/en

Kedvenceinkért, együtt

Büszkén jelentjük be, hogy csatlakoztunk az Állatvédelmi Kódexhez, amelyet az Állatorvosi Egyetem hívott létre.

Ez egy olyan állatvédelmi etikai szándéknyilatkozat, amelyhez minden állatokkal foglalkozó, vagy azokról kommunikáló szervezet csatlakozhat, amely szívén viseli az állatok jóllétét, és érdekükben tenni is kész!

Részletekért kattintson!